motylu Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Zdravím všechny majitele Peugeotíků, jsem celkem čerstvej majitel pětidveřový 206-ky r.v. 2003. Bohužel se objevily problémy se zadním stěračem. Po spuštění stěrače otočením patřičného spínače na ovladači u volantu se stěrač někdy bez problému sepne, někdy ne. Několikrát za sebou pak setře přerušovaně s dobře slyšitelným nepravidleným přeskakováním kontaktů relátka. Naposledy dokonce zůstal stěrač běžet nepřetržitě i po vytažení klíčku ze zapalování a pomohlo až odpojení baterie. Samozřejmě se jako první možnost nabízí vadné relátko. U tohohle ročníku už je však relátko napájené na DPS s ostatními přidruženými obvody a relátky v pojistkové skříni vlevo pod volantem. Neřešil jste už někdo tuto závadu nebo nevíte které relátko ovládá motorek zadního stěrače? El. schémata mám akorát pro ročník 1999 a starší, na tyhle novější modely se mně je nikde nepodařilo sehnat:( Předem moc díky. Citovat
Cinicman Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 Uploadol som ti všetky elektrické schémy a kabeláže. Stiahni si ich do PC... dlho to tam nevydrží... http://leteckaposta.cz/373255009 http://leteckaposta.cz/368124199 PS: Tout est dans la belle langue de France... Citovat
sykmar001 Odesláno 30. říjen 2012 Odesláno 30. říjen 2012 tak to sa mi velmi páči nemaš aj zvyšne kapitoly? Citovat
Cinicman Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Mám to komplet ale je toho mrte MB a všetko En Francais... Čo by si potreboval? Citovat
sykmar001 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 bolo by možne aj tie zvyšne tri kapitoly? ak by to bolo strašne velke tak aspoň mechaniku a karoseriu Citovat
Cinicman Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Skúsim to hodiť všetko na nejaký server... Ale mám v práci pomalý upload, tak strpenie... Citovat
Cinicman Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 Tak tady to je všetko... sosajte kým je to čerstvé... - FULL 206 - EDIT: Heslo je cinicman [upravil dne 11/1/2012 08:17 od Cinicman] Citovat
sykmar001 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 no trapim sa, neda sa to uložit na letecku postu tam to ide super Citovat
sykmar001 Odesláno 31. říjen 2012 Odesláno 31. říjen 2012 uz som sa pozrel na let postu je to obmedzene na 160MB, tak budem skušať Citovat
Cinicman Odesláno 2. listopad 2012 Odesláno 2. listopad 2012 Reuploadol som vám to ešte aj na RapidShare: - Peugeot 206 FULL DVD - Citovat
motylu Odesláno 5. listopad 2012 Autor Odesláno 5. listopad 2012 Cinicman: To je prostě supr, díky moc za spoustu užitečných informací! Citovat
carbik Odesláno 5. listopad 2012 Odesláno 5. listopad 2012 Zdravím všechny majitele Peugeotíků, jsem celkem čerstvej majitel pětidveřový 206-ky r.v. 2003. Bohužel se objevily problémy se zadním stěračem. Po spuštění stěrače otočením patřičného spínače na ovladači u volantu se stěrač někdy bez problému sepne, někdy ne. Několikrát za sebou pak setře přerušovaně s dobře slyšitelným nepravidleným přeskakováním kontaktů relátka. Naposledy dokonce zůstal stěrač běžet nepřetržitě i po vytažení klíčku ze zapalování a pomohlo až odpojení baterie. Samozřejmě se jako první možnost nabízí vadné relátko. U tohohle ročníku už je však relátko napájené na DPS s ostatními přidruženými obvody a relátky v pojistkové skříni vlevo pod volantem. Neřešil jste už někdo tuto závadu nebo nevíte které relátko ovládá motorek zadního stěrače? El. schémata mám akorát pro ročník 1999 a starší, na tyhle novější modely se mně je nikde nepodařilo sehnat:( Předem moc díky. Mel jsem podobný problém a musel jsem koupit nový motorek (tedy nový nebyl, poptal jsem se zde na fóru na použitý) a taky jsem tomu nechtěl věřit... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.