Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny majitele Peugeotíků,

jsem celkem čerstvej majitel pětidveřový 206-ky r.v. 2003. Bohužel se objevily problémy se zadním stěračem.

Po spuštění stěrače otočením patřičného spínače na ovladači u volantu se stěrač někdy bez problému sepne, někdy ne. Několikrát za sebou pak setře přerušovaně s dobře slyšitelným nepravidleným přeskakováním kontaktů relátka. Naposledy dokonce zůstal stěrač běžet nepřetržitě i po vytažení klíčku ze zapalování a pomohlo až odpojení baterie.

Samozřejmě se jako první možnost nabízí vadné relátko. U tohohle ročníku už je však relátko napájené na DPS s ostatními přidruženými obvody a relátky v pojistkové skříni vlevo pod volantem. Neřešil jste už někdo tuto závadu nebo nevíte které relátko ovládá motorek zadního stěrače? El. schémata mám akorát pro ročník 1999 a starší, na tyhle novější modely se mně je nikde nepodařilo sehnat:(

Předem moc díky.

Odesláno

Uploadol som ti všetky elektrické schémy a kabeláže. Stiahni si ich do PC... dlho to tam nevydrží... ;)

http://leteckaposta.cz/373255009

http://leteckaposta.cz/368124199

PS: Tout est dans la belle langue de France... :D

Odesláno
Zdravím všechny majitele Peugeotíků,

jsem celkem čerstvej majitel pětidveřový 206-ky r.v. 2003. Bohužel se objevily problémy se zadním stěračem.

Po spuštění stěrače otočením patřičného spínače na ovladači u volantu se stěrač někdy bez problému sepne, někdy ne. Několikrát za sebou pak setře přerušovaně s dobře slyšitelným nepravidleným přeskakováním kontaktů relátka. Naposledy dokonce zůstal stěrač běžet nepřetržitě i po vytažení klíčku ze zapalování a pomohlo až odpojení baterie.

Samozřejmě se jako první možnost nabízí vadné relátko. U tohohle ročníku už je však relátko napájené na DPS s ostatními přidruženými obvody a relátky v pojistkové skříni vlevo pod volantem. Neřešil jste už někdo tuto závadu nebo nevíte které relátko ovládá motorek zadního stěrače? El. schémata mám akorát pro ročník 1999 a starší, na tyhle novější modely se mně je nikde nepodařilo sehnat:(

Předem moc díky.

Mel jsem podobný problém a musel jsem koupit nový motorek (tedy nový nebyl, poptal jsem se zde na fóru na použitý) a taky jsem tomu nechtěl věřit...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...