choze05 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Čaute. Potřeboval bych radu ohledně sklápění zpětných zrcátek při zamknutí auta. Jak o vypnout? Děkuju za rady Citovat
choze05 Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Myslel sem že automatické zamykání při jízdě jde taky deaktivovat jen na diagnostice a pak sem se dozveděl že to jde podržením tlačítka na zamykáni, tak sem myslel že u těch zrcátek to pujde podobně. Citovat
choze05 Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Mirascript - nemám tušení co to je a jak to funguje, ale v tomhle by to nešlo? Citovat
Miino Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 na kluci 3x rychlo stlacit tlacidlo uzamknutia [upravil dne 29/10/12 17:55 od Miino] Citovat
Marcel00 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Čaute. Potřeboval bych radu ohledně sklápění zpětných zrcátek při zamknutí auta. Jak o vypnout? Děkuju za rady predpokladam ze sa bojis ze to primrzne... toho sa bat nemusis, vzdy sa to tu riesi pred kazdou zimou a este sa tu nikto neobjavil, komu by sa to poruchalo. je v tom poistka takze keby to kladlo odpor tak poistka to uvolni aby sa mechanizmus neposkodil. ale uprimne nikdy mi to neprimrzlo aj ked bolo na tom kopec ladu... alebo mas iny dovod preco to vypnut? to Miino: tvoja a podobne metody nefunguju :-) Citovat
AnotherOne Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Mne to už niekoľkokrát primrzlo a bez následkov. Citovat
Marcel00 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 len doplnim ze tato tema sa tu rozoberala viac krat... Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 A není na to přímo menu v pp? Něco se mi plete, ale nedá se to vypnout bez dia?Jestli se mýlím tak se omlouvám :mad: Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Ja sem odpojil v zrcatku konektor a je klidek Citovat
Marcel00 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 postradam zmysel... sklapanie zrkadiel ma len vyhody... Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 tak tady ho mas kdyz rano chvatam do prace a nejdu odklopit potrebuju couvat doma v praci a hlavne na silnici sem jak bez oci . no funkce k nicemu pro mne Citovat
Marcel00 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 divne, asi mas snimi problem, lebo mne aj ladovy dazd nezabranil tomu aby sa nevyklopili.. vyklopili sa vzdy a bez zavahania... no i tak, sto ludi sto chuti... Citovat
Guest FIZOLA Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 ano jak rykas sto chuti ze zacatku parada sem si to chvalil a řykal sem si ze mi ich nikto neurazi na parkovisku a vydim ze je zamknuty a stejne mi macouval nejaky pilot do auta a odnes to blatnik . no proste sem to nepotreboval na zadnem aute do dnes. a casem se to stejne ochodi a pak tu pisu kluci ze se im klepu za jizdy Citovat
choze05 Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Přesně tak. Svoji 407 mam asi pul roku, takže první zima. Celý den pršelo a večer začlo mrznout. Přišel sem k autu, odemkl sem a zrcatka se skoro ani nepohli. Jinak na dálnici se třesou. Citovat
HP_HASIC Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Najeto přes 215tis. používám je denně, nikdy nepřimrzly a jsou stále pevné a nedrnčí. Na parkování na sídlišti ideální. Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 ee, iba cez dia Tak jo máš recht, ještě jsem se na to večer díval a opravdu jsem to nikde nenašel.Tak jsem měl asi nějaký haluze :D Omlouvám se za klamavou info. Jinak já jsem tak pro sklapování, loni v zimě ani v největších mrazech žádný problém a nějaké poskakování na dálnici to už vůbec ne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.