Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Myslel sem že automatické zamykání při jízdě jde taky deaktivovat jen na diagnostice a pak sem se dozveděl že to jde podržením tlačítka na zamykáni, tak sem myslel že u těch zrcátek to pujde podobně.

Odesláno
Čaute. Potřeboval bych radu ohledně sklápění zpětných zrcátek při zamknutí auta. Jak o vypnout? Děkuju za rady

predpokladam ze sa bojis ze to primrzne...

toho sa bat nemusis, vzdy sa to tu riesi pred kazdou zimou a este sa tu nikto neobjavil, komu by sa to poruchalo.

je v tom poistka takze keby to kladlo odpor tak poistka to uvolni

aby sa mechanizmus neposkodil.

ale uprimne nikdy mi to neprimrzlo aj ked bolo na tom kopec ladu...

alebo mas iny dovod preco to vypnut?

to Miino: tvoja a podobne metody nefunguju :-)

Odesláno

tak tady ho mas kdyz rano chvatam do prace a nejdu odklopit potrebuju couvat doma v praci a hlavne na silnici sem jak bez oci . no funkce k nicemu pro mne :)

Odesláno

ano jak rykas sto chuti :) ze zacatku parada sem si to chvalil a řykal sem si ze mi ich nikto neurazi na parkovisku a vydim ze je zamknuty a stejne mi macouval nejaky pilot do auta a odnes to blatnik . no proste sem to nepotreboval na zadnem aute do dnes. a casem se to stejne ochodi a pak tu pisu kluci ze se im klepu za jizdy :)

Odesláno

Přesně tak. Svoji 407 mam asi pul roku, takže první zima. Celý den pršelo a večer začlo mrznout. Přišel sem k autu, odemkl sem a zrcatka se skoro ani nepohli. Jinak na dálnici se třesou.

Odesláno
ee, iba cez dia

Tak jo máš recht, ještě jsem se na to večer díval a opravdu jsem to nikde nenašel.Tak jsem měl asi nějaký haluze :D:D

Omlouvám se za klamavou info.

Jinak já jsem tak pro sklapování, loni v zimě ani v největších mrazech žádný problém a nějaké poskakování na dálnici to už vůbec ne :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...