Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych poradit, jak synchronizovat centrál. Hledal jsem na fóru i internetu, ale nenašel žádný kloudný návod, který by fungoval. Mám peugeot 106 rv. 1998 s dálkovým na infra. Za každou odpověď budu vděčný.

[upravil dne 29/10/12 14:28 od nedeto]

Odesláno

Děkuji za info. Tak dálkové mám zpravené, ovšem nastal problém se zamykáním. Když zmáčknu po tlačítku na klíčích, tak jde slyšet jak sepne relé, ale nic to neudělá. Totéž se stane, když zamknu dveře od řidiče - jde slyšet jak relé sepne, ale nepohne to s ani jedním zámkem. Nevíte kde by byl problém? Pojístky jsem již všechny přeměřil a jsou OK.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Zdravim nechcem zbytocne zakladat novu temu tak to napisem sem mam problem s centralom na svojej 106 D.O funguje dobre ale ked chcem zamkunut alebo odomkunt iba s kulom tak sa nic nedeje odomkne mi iba jedne dvere a do kufra sa bez D.O neviem dostat vobec neviete v com moze byt problem :myslim za odvpovede vopred dakujem

• O 6 měsíců později...
Odesláno
Zdravim nechcem zbytocne zakladat novu temu tak to napisem sem mam problem s centralom na svojej 106 D.O funguje dobre ale ked chcem zamkunut alebo odomkunt iba s kulom tak sa nic nedeje odomkne mi iba jedne dvere a do kufra sa bez D.O neviem dostat vobec neviete v com moze byt problem :myslim za odvpovede vopred dakujem

Mám ten samý problém. Na dálku jde zamykat a odemykat všechny zámky, ale klíčem odemku jen jeden zámek. Zamknout klíčem jdou všechny, ale jen když jsou všechny odemčené, když je třeba kufr zamčený, tak centrál na klíč nefunguje (Musí být prostě všechny zámky odemčené, aby centrál fungoval na klíč. Na dálku funguje bez problému.) Nevíte co by s tím mohlo být?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...