nedeto Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Zdravím, potřeboval bych poradit, jak synchronizovat centrál. Hledal jsem na fóru i internetu, ale nenašel žádný kloudný návod, který by fungoval. Mám peugeot 106 rv. 1998 s dálkovým na infra. Za každou odpověď budu vděčný. [upravil dne 29/10/12 14:28 od nedeto] Citovat
Ferry Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 infra se nesynchronizuje, ten je synchronizovany z vyroby vrtanymi otvory v plosnem spoji Citovat
nedeto Odesláno 29. říjen 2012 Autor Odesláno 29. říjen 2012 Děkuji za info. Tak dálkové mám zpravené, ovšem nastal problém se zamykáním. Když zmáčknu po tlačítku na klíčích, tak jde slyšet jak sepne relé, ale nic to neudělá. Totéž se stane, když zamknu dveře od řidiče - jde slyšet jak relé sepne, ale nepohne to s ani jedním zámkem. Nevíte kde by byl problém? Pojístky jsem již všechny přeměřil a jsou OK. Citovat
Ferry Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 bud prelamane draty v pruchodkach prednich dveri nebo zatuhle zamky, pripadne spatny nektery moturek Citovat
Netko18 Odesláno 30. leden 2013 Odesláno 30. leden 2013 Zdravim nechcem zbytocne zakladat novu temu tak to napisem sem mam problem s centralom na svojej 106 D.O funguje dobre ale ked chcem zamkunut alebo odomkunt iba s kulom tak sa nic nedeje odomkne mi iba jedne dvere a do kufra sa bez D.O neviem dostat vobec neviete v com moze byt problem za odvpovede vopred dakujem Citovat
Netko18 Odesláno 20. srpen 2013 Odesláno 20. srpen 2013 vedel bi mi niekto povedat co moze byt s tym centralom ? Citovat
gkl123 Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Zdravim nechcem zbytocne zakladat novu temu tak to napisem sem mam problem s centralom na svojej 106 D.O funguje dobre ale ked chcem zamkunut alebo odomkunt iba s kulom tak sa nic nedeje odomkne mi iba jedne dvere a do kufra sa bez D.O neviem dostat vobec neviete v com moze byt problem za odvpovede vopred dakujem Mám ten samý problém. Na dálku jde zamykat a odemykat všechny zámky, ale klíčem odemku jen jeden zámek. Zamknout klíčem jdou všechny, ale jen když jsou všechny odemčené, když je třeba kufr zamčený, tak centrál na klíč nefunguje (Musí být prostě všechny zámky odemčené, aby centrál fungoval na klíč. Na dálku funguje bez problému.) Nevíte co by s tím mohlo být? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.