Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

S tím se chci zabývat přes léto :) teď je nepraktický ležet pod autem :( Ale věci na to koupit problém není, jen dořešit drobnosti a taky to bude fungovat :)

Odesláno

Tak věci na trippling dorazili, program je v simulátoru odzkoušel a funguje.. ale nefunguje mi programátor a do procesoru nenahraju program :( Totálně se zbláznil, tak teď hledám svůj starý, který jsem používal před xx lety a zkusím to nahrát přes něj... tak uvidíme ;)

Odesláno

Tak na trippling ještě nebyl čas, počínaje shánením motoru do 306 a následné výměny, do toho práce.. je toho moc..

Ale v sobotu začla blbnout páčka blinkrů. Po vynutí občas blikal blinkr do leva, klepl jsem do páčky a byl klid. Pak to dalo pokoj a ve středu ráno sednu do auta, zapnu klíček a už nešel vypnout vůbec.. po půlhodině všelijakého hejbání se to umoudřilo a odjel jsem.. ale cestou jsem blikal jak vánoční stromeček.. takže jsem to ve čtvrtek rozebral abych zjistil co s tím. Vyčistil dráhu, po kterém jezdí vodící kulička páčky, vyměnil kuličku z jiné páčky (byla ometena), namazal a složil. Páčka zatím funguje bez problému. Společně s tím jsem sundal volant a dotáhl pouzdro pro páčky (už jsem se na to chystal od koupě). :super

post-46491-14109629816678_thumb.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dnes bylo teplo, tak jsem se vrhnul oblíhnout desky a kotouče, co mi to tam že vůbec píská...

Desky byly total zarezlý a moc se jim hejbat nechtělo.. tak jsem odrbal dráhy v brzdičích a vodítka na deskách :) Tím desky chodí bez problému.

S tím jsem bohužel zjistil, že mám prasklou sponu na poloose a spadla mi ta guma a zašpinila kroužek na ABS i snímač (divím se, že to funguje :D)

Tak jsem to celý vyčistil a po velikonocích musím koupit sponu.

Ovšem co mě tíží více je stabilizátor... levý tlumič je o centimetr a něco blíž ke kastli než pravý a stabilizátor při zatáčení drhne o kastli a výsledek po 3K km je ten, že bude stabilizátor na vyhození :( Netuším co s tím udělat :( Vím že auto bylo trefený na pravou stranu, jak jsem postupně zjistil, tím bych přisuzoval, že se tlumič hnul do prava.. ale auto na silnici drží, neplave, jede rovně, kola se sjíždějí rovnoměrně.. :( :( Foto sem hodim během dneška :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...