Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Myslím, že jsou v těch spojkách. Hlavně aby ty nové byly odolné naftě.

Měnil jsem je na palivaku u 405 tam byl takový ventil kudy mi to slzelo, tenkrát oprava 8,- a naftu to vydrželo.:papa

Odesláno

chlapi ja ale neviem, či to robia tie o-krúžky, len keď som naposledy menil paliv. filter, tak sa mi zdalo, že sa sakra ľahko tie koncovky s hadicami pripájali k filtru, tak som si pomyslel, že by nebolo naškodu ich vymeniť, a v zime, keď je všetko stuhnuté a čerpadlo ťahá naftu, kľudne si môže občas prisosnúť okolo nich trochu vzduchu a bublinky sú na svete - v hadičke....ale jeden známy mi potvrdil, že jemu to pomohlo..

Odesláno

ještě bych to doporučil omrknout u nádrže jak je víko pod zadní pravou sedačkou ale tam se to tak často nerozdělává a hlavně se to tak netřese jak na motoru. já to měl suchý ale u filtru jak jsem to vytáhl abych to omrknul tak po zasunutí zpět mi to teklo jak z Dunaje

Odesláno

asi som to zle napísal, len som chcel povedať, že nie som si istý, či to padanie nafty spôsobuje netesnosť okolo tých o-krúžkov v tých koncovkách, lebo ja osobne som ich ešte nevymenil :papa a že sa tu o nich bavíte viem, lebo ja som v tomto vlákne o nich začal :)

Odesláno

Trochu měření posuvkou, jinak pokus omyl ale v krámu to maji popsáno rozměrem, nejdřív jsem koupil ty větší ale na vstupu jsem to nenasadil to už se hrnulo dovnitř, tak jsem šel koupit menší, ty už byli ok no a při výměně toho výstupu jsem si musel vyrobit udělátko , háček z drátu z COčka je trochu pružný no a vytáhl jsem to větší rozměrem co jsem koupil nejdřív. U víka filtru to jde dobře tam jde sundat ta příchytka balónku.

Odesláno

A ještě dotaz, je to obyč guma, nebo nějaká speciální? Jde o to, aby ti to za chvíli nezačalo propouštět ještě více, kdyby se naleptala palivem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...