Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím pánové,

zakoupil jsem před týdnem peugeot 406 1.8 16V (1996) a ihned jsem dotankoval plnou nádrž.. Prvních 250 km se ručička držela jak přibitá na plné nádrži, pak postupně klesla... podruhé jsem tankoval při rosvícení hladového oka za 400kč a po dalším rozsvícení za 1000kč a ručička po tomhle natankování ukazovala půlku nádrže.. najednou při jízdě vylítla na plno.. otevřel jsem tedy nádrž aby se vypustili výpary a ukazovalo to kousek pod plnou, jen jsem nastartoval a popojel a už bylo zas plno... dnes ráno jsem nastoupil, ručička ukázala půlku a než jsem vycouval ze dvora, už byla plná.... Co to může být ? Je to zaseklý plovák v nádrži ? A jak to opravit ? Má s tím někdo zkušenost ? Dík za odpovědi i nápady...

Odesláno
Zdravím pánové,

zakoupil jsem před týdnem peugeot 406 1.8 16V (1996) a ihned jsem dotankoval plnou nádrž.. Prvních 250 km se ručička držela jak přibitá na plné nádrži, pak postupně klesla... podruhé jsem tankoval při rosvícení hladového oka za 400kč a po dalším rozsvícení za 1000kč a ručička po tomhle natankování ukazovala půlku nádrže.. najednou při jízdě vylítla na plno.. otevřel jsem tedy nádrž aby se vypustili výpary a ukazovalo to kousek pod plnou, jen jsem nastartoval a popojel a už bylo zas plno... dnes ráno jsem nastoupil, ručička ukázala půlku a než jsem vycouval ze dvora, už byla plná.... Co to může být ? Je to zaseklý plovák v nádrži ? A jak to opravit ? Má s tím někdo zkušenost ? Dík za odpovědi i nápady...

Nejdřív bych asi se koukl na kabely co ti jdou od plováku jestli to nei z oxydované nebo zkratované, je to pod zadní sedačkou takový gumový víčko který odloupneš a pod tim už to celé uvidíš :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...