Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Žiaľ nie, objednal som to rovno v servise keď som preberal auto. Ale v sobotu si pôjdem vyzdvihnúť ten diel, tak sem hodím objednávacie číslo.

Odesláno
no dobre ale furt mi nejako nedochadza preco si nemohly vychutnavat maximalku?lebo mrznu?preto si to myslel?

Jaaj:) pisal som to kedysi v inom vlakne a mal som pocit ze sme sa o tom bavili, neva.

Na zaciatku vyroby boli dve chyby: hw a sw. Akonahle sa klapky zasekli, alebo si sw myslel ze nefunguju, nedovolilo autu dosiahnut umelo maximalku, myslim ze im to strihlo kusok okolo 200kmh , plus minus a hadzalo chyby...

Co som sa s jednym kedysi bavil, tak 6x mu prehravali sw a prestavovali, okrem vymeny hw kym to auto islo nad 200 bez problemov a hlasok. Nemci maximalku beru seriozne, az na vymenu auta z nedosahovania deklarovanych parametrov:)

Odesláno

taťka s nima měl problém v létě... lehce si ťuknul nárazník a ten tu jednu klapku lehce ohnul, nepřiváděl čerstvý vzduch do motoru a aniž by se přehříval tak házel stejnou chybu... oprava byla vcelku mastná... (pro pojišťovnu)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...