Pepito Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Hlavně se tu nenapadejme a každý ať se zamyslí nad tím jestli má cenu riskovat a ohrožovat sebe a ostatní na cestách Vždyť jsme tady na tom světě jen na návštěvě tak si to přeci nebudeme kazit a měli bychom si ten krátkej život užívat a néé se stresovat a stále se za něčím honit Citovat
Cinicman Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 a někdo, kdo bude mít zimáky, ale bude se bát a pojede pomalu je taky zralej na lynč? Kto sa bojí nemá čo na ceste a už vôbec nie v aute robiť... Jak je to staré porekadlo? Citovat
Andreww Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Když tohle by mě někdo těžko dokazoval...Nikdo mě nemůže snad nutit na okresce jet 80-90 ne? Pojedu 60, tak si mě můžeš předjet ne? A nebudu nikde náhle snižovat rychlost... Situace se má asi takto. Jedná se o úsek, kde je dost míst s plnou či dvojitou plnou a ikdyž je přerušovaná, většinou se kvůli silnému provotu předjet prostě nedá. Navíc pokud je za tímto pomalu jedoucím kolona třeba 6 aut a já na konci, tak asi těžko. Prostě je to pro mě bezdůvodné brždění provozu a hotovo Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 no to je možný, ale co ti zbyde? Prostě budeš muset jet za ním a počkat na místo kde se může předjíždět. Nevidím na tom žádný bezdůvodný brzdění, maximálně tvojí nedočkavost... Citovat
Andreww Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Pokud jede v 90ce 60km/h, tak je to podle mě bezdůvodné brždění provozu. Pokud má dotyčný tolik času, může auto na chvilku odstavit, nechat projet koloku, a pak ať si klidně pokračuje. Jezdím do práce 45km (jedna cesta) a řeknu Ti, že je to fakt o nervy Citovat
Moby89 Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 a jak to tak znam 60/70km/h jezdí většina tehlech \"šikulů\" furt. Obec neobec. takový mám nejradši na trase Dubá- mělník. Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Já ti to věřím, a ani to není můj případ, ale třeba všichni nechcou zrovna jet 90.A nemůžeme je k tomu nutit.A vždycky se dá někde po chvíli předjet.Stejně toho zase tolik nenahoníme... Chce to jen trošku trpělivosti za volantem...;) Citovat
Andreww Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Potkávám jeden Land Rover a ten má snad tempomat na 60 km/h Citovat
Cinicman Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Kurwa, tak keď nechcú po okreske, kde je limit (ač zbytočný ale to je vec názoru a dlhej diskusie) 90 aspoň tých 80 - 90 tak nech si kúpia kravu a môžu cválať na chrbte trebárs po roli vedľa cesty... Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 A co když na plný kamion? Nebo třeba traktor??? A plná, nebo dvojitá plná Citovat
Pepito Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 a jak to tak znam 60/70km/h jezdí většina tehlech \"šikulů\" furt. Obec neobec. takový mám nejradši na trase Dubá- mělník. Řidiči jedoucí 60/70km/h v obci i mimo obec mě taky dokážou vytočit,protože já v obci dodržuji 50tku(z bezpečnostních důvodů to smysl má) a tam mě předjedou,ale mimo obec se přiznávám,že pokud to situace dovolí,tak rychlost málokdy dodržuji a tam je zase předjedu A když je obec za obcí,tak je to někdy docela \"zábavné\" to se pak navzájem předjíždíme Citovat
Pepito Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Kurwa, tak keď nechcú po okreske, kde je limit (ač zbytočný ale to je vec názoru a dlhej diskusie) 90 aspoň tých 80 - 90 tak nech si kúpia kravu a môžu cválať na chrbte trebárs po roli vedľa cesty... :potlesk:papa Citovat
Cinicman Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 A co když na plný kamion? Nebo třeba traktor??? A plná, nebo dvojitá plná Hele pane, mi si asi nerozumieme... nebavíme sa tu predsa o kamionoch ani traktoroch. Citovat
Andreww Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 To by šlo Vždycky tu budou dvě skupiny a každá si bude obhajovat to svoje. Ikdyž pravdu máme my Citovat
Cinicman Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Presne táááák... Ja, My a My máme vždy pravdu... Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 A co když na plný kamion? Nebo třeba traktor??? A plná, nebo dvojitá plná Hele pane, mi si asi nerozumieme... nebavíme sa tu predsa o kamionoch ani traktoroch. Jakej je rozdíl náklaďákem jedoucím 65 a osobákem jedoucím 65? Citovat
Cinicman Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 To jako fakt? Mám ti na to odpovedať? Citovat
davidekcz Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Ten náklaďák taky přece může jet 90 ne? A tak taky brzdí provoz??? Citovat
Cinicman Odesláno 29. říjen 2012 Odesláno 29. říjen 2012 Tak ja končím... nemá to asi zmysel... PS: Skús si niekedy v zime zadrandiť napr. plne naloženou liazkou s prívesom... to bude kopec srandy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.