Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Hlavně se tu nenapadejme a každý ať se zamyslí nad tím jestli má cenu riskovat a ohrožovat sebe a ostatní na cestách :bojim

Vždyť jsme tady na tom světě jen na návštěvě tak si to přeci nebudeme kazit a měli bychom si ten krátkej život užívat a néé se stresovat a stále se za něčím honit :bojim:myslim:papa

Odesláno
Když tohle by mě někdo těžko dokazoval...Nikdo mě nemůže snad nutit na okresce jet 80-90 ne?

Pojedu 60, tak si mě můžeš předjet ne?

A nebudu nikde náhle snižovat rychlost...

Situace se má asi takto. Jedná se o úsek, kde je dost míst s plnou či dvojitou plnou a ikdyž je přerušovaná, většinou se kvůli silnému provotu předjet prostě nedá. Navíc pokud je za tímto pomalu jedoucím kolona třeba 6 aut a já na konci, tak asi těžko. Prostě je to pro mě bezdůvodné brždění provozu a hotovo :roll

Odesláno

no to je možný, ale co ti zbyde? Prostě budeš muset jet za ním a počkat na místo kde se může předjíždět.

Nevidím na tom žádný bezdůvodný brzdění, maximálně tvojí nedočkavost...

Odesláno

Pokud jede v 90ce 60km/h, tak je to podle mě bezdůvodné brždění provozu. Pokud má dotyčný tolik času, může auto na chvilku odstavit, nechat projet koloku, a pak ať si klidně pokračuje. Jezdím do práce 45km (jedna cesta) a řeknu Ti, že je to fakt o nervy :grr

Odesláno

Já ti to věřím, a ani to není můj případ, ale třeba všichni nechcou zrovna jet 90.A nemůžeme je k tomu nutit.A vždycky se dá někde po chvíli předjet.Stejně toho zase tolik nenahoníme...

Chce to jen trošku trpělivosti za volantem...;);)

Odesláno

Kurwa, tak keď nechcú po okreske, kde je limit (ač zbytočný ale to je vec názoru a dlhej diskusie) 90 aspoň tých 80 - 90 tak nech si kúpia kravu a môžu cválať na chrbte trebárs po roli vedľa cesty... :papa

Odesláno
a jak to tak znam 60/70km/h jezdí většina tehlech \"šikulů\" furt. Obec neobec. takový mám nejradši na trase Dubá- mělník.:roker

Řidiči jedoucí 60/70km/h v obci i mimo obec mě taky dokážou vytočit,protože já v obci dodržuji 50tku(z bezpečnostních důvodů to smysl má) a tam mě předjedou,ale mimo obec se přiznávám,že pokud to situace dovolí,tak rychlost málokdy dodržuji a tam je zase předjedu :aut

A když je obec za obcí,tak je to někdy docela \"zábavné\" :myslim to se pak navzájem předjíždíme :D:papa

Odesláno
Kurwa, tak keď nechcú po okreske, kde je limit (ač zbytočný ale to je vec názoru a dlhej diskusie) 90 aspoň tých 80 - 90 tak nech si kúpia kravu a môžu cválať na chrbte trebárs po roli vedľa cesty... :papa

:D:potlesk:papa

Odesláno
A co když na plný kamion? Nebo třeba traktor??? A plná, nebo dvojitá plná

Hele pane, mi si asi nerozumieme... nebavíme sa tu predsa o kamionoch ani traktoroch. :myslim

Jakej je rozdíl náklaďákem jedoucím 65 a osobákem jedoucím 65?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...