Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No mám takový pocit a tak co jsme hledal a koukal našel jsme i 205 na rylly plechách. jen nevim to ET na 106 je Et16 a někde jsem našel starej inzerát ET 12 tak nevim co je pravda

Odesláno

Taky se mi zdá, že rally plechy jsou ze 106tek..jak psal go.play na s1 byly akorát užší o půl palce :) a myslím, že jsou dokonce jedny tady na bazaru, zrenovovany, ale nevím to jistě

EDIT: Tak tady jsem našel dvoje, ale jestli jsou inzeráty aktuální to nevím :)

[upravil dne 27/10/12 11:00 od FiFa_cze]

Odesláno

no já nevim, kdyby to byla dobová fotka s 205 na rally plechách, tak neřeknu ani slovo, ale ta 205 je na \"současný\" fotce, tzn že to o ničem nevypovídá a já si stojim za svym, že rally plech je pouze a jen ze 106 :) :)

Odesláno

kolko vazi jeden ten disk bez gumy? na c5 sa davali hlinikove disky co vyzeraju ako plechace a maju 4kila ... 15ky et18 sirka asi 6 ale niesom si isty ... nie moc ludi onich vie

Odesláno

tak plecháč je jen slabostěnej kus plechu, jednoduše řečeno, na Alu kolech máš hodně masa, i když je o nejaká slitina hliníku, tak si to umim vysvětlit já, ale zamozřejmě když budeš mít Ultraleggery, tak tam je ta kvalita a váha jinde no

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...