Drndik Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Tak mi v servise rekli, ze mi tece cerpadlo posilovace. Cili vymena. opravy se pry nekonaj. Je tam udajne nejake tesneni kolem osicky a tudy to tece. Behem chvilky byla kaluz pod autem. Neda se jen vymenit to tesneni? Je opravdu otreba (kdyz ne nove, tak aspon jine pouzite)? Prosim poradte :-) Je to 1,4 55kw 1996 Citovat
jojtik Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 Ziadna opravna sada neexistuje. Service box pozna iba cerpadlo ako jeden kus, tj, bud nove alebo vrakac. Ked ti povedia cenu noveho volba bude jasna. P.S. Stacilo by jedno tema. [upravil dne 25.10.2012 21:29 od jojtik] Citovat
Tantor-BN Odesláno 25. říjen 2012 Odesláno 25. říjen 2012 odfot presne kade to tecie mozno sa bude to dat zalepit poviem ti pak co a jako len to cvakni ci myslime to iste... Citovat
marko306 Odesláno 3. listopad 2012 Odesláno 3. listopad 2012 Ja som menil za použité. Akurát si pri zoháňaní daj pozor na veľkosť remenice, aby bola rovnaká. Dá sa zohnať aj repas, cenovo sa myslím približuje k cene používaného. Citovat
MikeBB Odesláno 11. listopad 2012 Odesláno 11. listopad 2012 Klepnutie v riadení, zvuk idúci z pod volantu indikuje väčšiu chybu ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.