Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vy, ktorí máte veľkú obrazovku, tak asi jedine do stred. lakť. opierky, alebo nechať vo vrecku, veď základ. funkcie sa dajú ovládať cez BT na volante. Kto má RD5 ten má o dve možnosti viac: priehradka pod displejom, alebo pri radiacej páke.

Odesláno

Pokusím se Vám poradit: já osobně jedině držák od švédské firmy BRODIT:

www.sunnysoft.cz/kategorie/9-drzaky-zarizeni?drzakTyp[1]=1&vyrobce[0]=54

http://www.sunnysoft.cz/

nakonfiguruješ si model auta a ono Ti to nabídne držáky. Jsou velice kvalitní, žádná sériová výroba a perfektní design.Mám jej v 5008 a max . spokojenost.Tak snad Vám to pomůže.

[upravil dne 25/10/12 09:17 od ozzy1]

[upravil dne 25/10/12 09:18 od ozzy1]

[upravil dne 25/10/12 09:19 od ozzy1]

[upravil dne 25/10/12 09:20 od ozzy1]

Odesláno

klikni na držáky a poté klikni na ten nápis - konfigurátor držáků brodit, je uprostřed stránky a je trojbarevný a poté můžeš konfigurovat auto.:papa

Odesláno

Souhlasim, ze mobil je nejlepsi pouzivat s BT. Zatim jsem to ale netestoval.

To, ze chybi odkladaci prostory na stredovem tunelu mi nevadi, pouze by mi z toho koukala spina a papiry. Mohlo se ale malinko lip zapracovat na kapsach ve dverich - nejsou na dosah ruky, ale je treba sa natahnout.

Jinak davam vse tam, vcetne vesty, kterou mam zasunutou v zadu v tech kapsach takze ji nevidet.

Odesláno

Drzaky nedoporucuji. Bude to furt cvakat, vypadavat a hlavne to vypada trochu trapne. Take nedoporucuji nanopodlozky. Extremne pritahuji prach a na primem silnem slunci se roztekaji.

Odesláno

Nemám síce 508mu ale odkedy mám bluetooth tak mobil v aute nevyťahujem z vrecka alebo je pohodený vo dverách...

Akurát na križovatke vyzerám jak Michael Knight keď sa vykecávam s autom... babky na prechodoch pozerajúúú... :D

Odesláno

já si ho dávám pod rádio, mám vcelku velký telefon, takže tam zapadne akorát a neklouže, pak je ještě druhé místo a to je na sedadle spolujezdce

Odesláno

Díky všem za odpovědi. Při 4zoně tam místo není, mám 4S a to znamená že sednu do auta a musím píchnout na nabíječku a dám do ucha uchátko . Tel mi pořád lítal sem a tam tak jsem to vyřešil kouskem neklouzavé podložky. S tím spárováním je to ideální ale často se mi ukazuje jen číslo volajícího bez jména :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...