Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mozes dat ake chces. Skusenosti vsak s Noname su take, ze prd vydrzia. Ja by som osobne neriskoval, ono prdnute tiahlo nie je zadna sranda. Plast. stah. paska je potom povinna vybava. Kdesi som cital, tusim Xsara ci na Renault fore, ze to nejaky manik robi na mieru a skusenosti boli dobre.

Odesláno

Prekontroluj stavajuce tiahla, hlavne tie klby. Mozes ich vyhaknut a premazat zvnutra vazelinou (co nevyteka). Pokial mas volnejsiu radiacu paku, radenie ide ztuha a zle sa triafaju rychlosti, tak skus najprv dotiahnut matku c.76. Je volne pristupna. Pokial to pomoze iba na chvilu mozes vymenit diely 19 (2x), 76, 8 a premazat to. Stoja babku.

Odesláno

jojtik: Mám sice Xsaru 1,9TD , ale to je myslím jedno... auto stálo skoro 14dni kvuli špatnému spojkovému lanku .... lanko se včera vyměnilo.Potom jsem jel auto projet a strašně špatně jdou řadit rychlosti, před tou opravou šlo řazení normálně lehce .. s autem jsem dnes najel cca 20km ale je to pořád stejné , mám tedy zkusit rozebrat ten spodek a promazat jak radíte?

Jednou už mi to udělalo v létě... bylo to cca 2dny a potom šlo řadit zase lehce , pod autem žádné kapky nejsou... to jen jestli to má nějakou souvislost :)

Děkuji za odpověď :)

Odesláno

Paulie406: No ked slo radit pred vymenou spojk. lanka v pohode a po vymene sa ti zle radi, tak problem bude v tom lanku. Su dva druhy samonastavitelne a nastavitelne. Pozri koncovku toho lanka na prevodovke, nastavitelne lanko ma na konci závit a maticu. Skus dotiahnut lanko.

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...