Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Díky :)

Dnes jsem se hooodně vyděsil, když jsem vlezl pod auto a celá vana poblitá od oleje. Naštestí jen uvoleněný olejový filtr... :D

[upravil dne 8.6.2013 17:36 od jiri106xs]

• O 2 týdny později...
Odesláno

V techničáku mám 1025kg. Dle informací, co jsem dohledával, bych tam měl mít ale 925kg. V ČR tuhle \"verzi\" 106 asi neznají, protože problém jsem řešil třeba na geometrii, kde pro moje auto neměl žádné podklady... buď 8V Rallye nebo GTI.

Odesláno

Jirko je to pecka :o Já bych tam ty 15\" nechal, je to na tom fakt krásny. Váha pro začátek velmi pěkná :) Vidím, že máš RZ bez rámečku, že? Máš přilepeno, nebo nýty? No, ještě se naučit parkovat a bude to fajn :aut

Odesláno

Díky, 15\" nejspíš zůstanou, jen jsem musel kvůli 195/50 celkově cca o 4 cm nahoru. :grr

Rámeček vepředu absolutně nesnáším. Mám tam dva samořezné šroubky. :)

Na tomhle parkovišti zastaví tak 3 auta za den, tak jsem dovolil zaparkovat \"na pražáka\" :D

Odesláno

Původní váhu bohužel neznám, ale těch 65kg dolů by odpovídalo. :)

Alespoň máš odkud brát... já kdybych měl odtučňovat sebe, tak už mě zavřou někam do léčebny :D

Odesláno

Mooos hesky! Ty bílý kola na bílou sou prostě trefa! Jinak já mam klasik Gti a v TP mám určitě míň než 1025Kg, ale váhu moc neřeším, bo na jednu stranu tloustnu já a na druhou mám na autě těžší kola než původní, tak tloustneme oba:D

Odesláno

Přemýšlím, kde bych to nechal zvážit:myslim všechny JeZeDácký váhy v okolí sou už dávno nefunkční. Leda že bych tam pořádně naložil a nechal se zvážit od švestek někde na dálnici, ale to bych pak musel vědět, kolik sem tam naložil:D

Odesláno

Hodně pěkný...ohledně odtučnování taky musím nejdřím začít u sebe :D a pak u auta alespoň 100kg by se hodilo dolů :D

odee : jinak zvážit by mělo jít kdekoliv k kovošrotě a tak.. v Praze to tak šlo..takže se na to chystám taky v Brně najít kde budou ochotný když mu dáš něco na pivko.

[upravil dne 26/6/2013 13:07 od John]

Odesláno

Joj, šroťák mě ani nenapadl:myslim:D

MOžná ze strachu, aby si tam moje fáro už nechtěli rovnou nechat:D

[upravil dne 26/6/13 16:22 od odee]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...