Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řeším právě koupi novýho auta, vhodnějšího pro rodinu a tak sem si říkal, že dám 106 ještě trochu do kupy a prodám, jenže jednak nebudu mít to srdce se jí vzdát a jednak, by na tom někdo hodně vydělal, protože technicky ho dám do kupy a vizuelně snad taky a nikdo už to nikdy nezaplatí, takže sem si říkal, že asi zůstane u bráchy a postupně si s ním budu hrát podobným stylem, jako Ty;)

Odesláno

Správné rozhodnutí :) Já druhé auto sice mám, ale v létě budu řešit taky nové a 106 rozhodně zůstává. :)

Každopádně přeji pevné nervy... pokud nejsi úspěšný podnikatel, tak je to na dlouho. :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jiřiku, ať počítám jak počítám, pořád mi vychází, že až to dáš všechno do kupy, budeš mít 106 s novým motorem a nejmíň jeden starej motor navíc, ne???:D:D:D

Odesláno

Hele, jestli máš už jasno, který díly potřebovat ze starýho nebudeš a sou v nějakým slušným stavu, tak mi to hoď do SZ, pár věcí z druhé ruky by se mi možná šiklo, než to začnu skládat od šroubku z nových:D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...