Tantor-BN Odesláno 21. říjen 2012 Odesláno 21. říjen 2012 chalani prosim vas pri vymene serva a tyce riadenia (ta co sa napaja na servo) musim demontovat prednu napravu celu? ci nie? lebo na volante mam vakel kvoli tomu kardanu riadenia a servo mi slzi...uz man vsetko potrebne doma uz len vymenit len neviem jako dakujem vam velmi pekne Citovat
Lubo181 Odesláno 22. říjen 2012 Odesláno 22. říjen 2012 Ja co som pozeral neni tam az taky zly pristup mozno by stacilo len povolit napravnicu Citovat
Tantor-BN Odesláno 27. říjen 2012 Autor Odesláno 27. říjen 2012 takze bolo to nasledovne: odsroboval spodne 4sroby, soferov bocny ten pri tlmici, trosku povolil spojuzadzcov pri tlmici a napravnica sla dole potom odmontovat servo (2sroby) odmontoval capu riadenia potom tyc riadenia potom z pod kapoty jeden srob na servocerpadle(taka hadica) a servo islo pekne von cez soferovu stranu som to tahal popri tom este vymenil aj tyc volantu tu uplne spodnu:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.