Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem..,Chtěl bych se zeptat.,mám v aute telefon RT3 kam se musi vlozit cela sim karta abych mohl pouzivat telefon..,nevite jestli jde nejakym zpusobem spojit telefon blutooth??je strasne neprakticke porad vyndavat sim kartu z telefonu a vkladat do auta...,prosím o radu...,Děkuju všem

[upravil dne 21/10/12 10:56 od maho2]

Odesláno

Mas dve moznosti:

1.)Pouuizivat v aute jine cislo

2,)Ja mam klon sim karty a pokud jedu autem tak telefon vypnu a zamacknu sim v aute.Vystupuji z auta tak kartu povytahnu.

Myslim ze davat BT k RT3 je holy blud.:myslim

Odesláno

Moc díky za odpovědi..,ale stejne je to blby ze to sem nedali to bluetooth,,kdyz uz to do tech starsich verzi davali...,uvital bych to vic nez tohle s tou simkou:(

Odesláno

Straki ak operator neumoznuje duplicitnu kartu a pokial niekto nechce platit za presmerovanbie hovoru tak mu ina moznost ako ta bluethoot nezostava.

Odesláno

A když bych tam chtěl dát přídavné bluetooth, tak bych mohl využívat ty mikrofonky co jsou v autu zabudovany nebo bych to musel mit cely novy včetně mikrofonu a znovu zapojeni na reproduktory??

Odesláno

Tie mikrofonky nie su mikrofonky, ale snimace pre alarm. Ale presne tam hore je aj mikrofon.

Ak davas handsfree sadu tak existuju redukcia k sade ktoru pripajas medzi radio a repraky. Potom ti cely hovor ide cez repraky v aute.

Mikrofon si das ten co je v sade niekde k zrkadlu, alebo na bocny stlpik. Alebo ak sa chces moc hrat tak ho nainstalujes tam kde je origo mikrofon.

Neviem ako u ostatnych, ale u mojej RT3 telefonny hovor nie je teda moc kvalitny. Myslim zvuka taktiez druha strana ma pocuje trochu zahuhlane.

Odesláno

Aha..,tak vám moc děkuji za příspěvky:)

zkusím to vyřešit s tim operátorem....,protože se mi moc nechce tam delat dalsi system handsfree..,kdyz uz to tam je zabudovany...,ale fakt mi nejde na rozum ze to tam nedali:),a vyresili to tim telefonem na sim:).....

Odesláno

Ma to aj svoje vyhody: ma to vlastnu antenu - lepsi signal, spolupraca s radiom, nikde ziadne kablocaky navyse, ovladanie na volante, nevybija to telefon.

Ono bluetooth je fajn tiez, ale ma to par neduhov tiez. Nie kazdy bluetooth system ti bude bezpreblemovo fungovat s kazdym telefonom. ( nokie, Iphony a niektore smartfony maju obcas problem s opatovnym sparovanim, atd....)

Odesláno

jj tj zas pravda no...,a nemas zkusenosti s cestinou do RT3???, ja se uz na to ptal., a nekdo mi rekl ze to jde..,nekdo zase ze to do tehle velkejch displeju nejde....sám nevím:(, a pokud to jde..,to potom mluvi i to auto cesky???,, mam peugeota dovezenyho z italie.., a kdyz stisknu levou směrovkou na hlasovej prikaz ozve se : prego??:D

Odesláno

Ide cestina bez problemov, dokonca aj navigaciu spravili v ceskom jazyku. Ja mam ale slovencinu ale len prvotne CD kde este nesiel hlas v slovencine v navigacii. Myslim ze to tu niekto predaval za 50 euro alebo tak nejak.

To musis pokukat po nete alebo fore. Ale ide to istotne.

Je to spravene tak ze na systemovom cd sa prepisu dajme tomu anglicke titulky a hlasove prikazy a hlasky za slovenske, alebo ceske. Ak mas nastavenu taliancinu a das si zmenit na anglictinu tak system sa zmeni akoze na anglictinu ale s ceskym prepisom.

Tak to funguje.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...