Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau, chci se zeptat,jestli je velký rozdíl mít na autě svody 4-2-1 nebo 4-1. ? Můžu mít svody 4-1,tak se chci zeptat, jestli má cenu je kupovat? Mám misto katu trubku, pak středovej tlumič a nakonec koncovej tlumíč je UlterSport. bylo by to na 206 S16 (100kw) :myslim

[upravil dne 21/10/12 09:23 od kolmi]

Odesláno

Všade sa píše a hovorí sa že konfigurácia 4-2-1 je vhodná do nízkých a stredných otáčok a 4-1 je zasa vhodná do vysokých otáčok...Tak podľa toho je 4-1 skôr na závodenie a 4-2-1 na bežné jazdenie a bláznenie sa...:D

Odesláno

Myslím, že cokoliv bude lepší než sériové svody. Jestli myslíte 4-1 svody raceland, tak ty mám. Nemají úplně optimální délku jednotlivých trubek, ale přesto je znát zlepšení. Na stejném motoru jsem měl před instalací 99 kw. Po instalaci svodů, katalyzátoru a zadního průchozího tlumiče scorpion se výkon zvedl na 110 kw. V celém spektru otáček došlo ke zvýšení točivého momentu, bez jediného propadu.

Odesláno

To bude ono, vypadají stejně.

Ještě bych dodal, že při montáži je vhodné použít delší vlnovec. Protože při akceleraci se motor docela hýbe, tyto svody jsou dlouhé, tak aby se nevyrvaly z hlavy. Já jsem to pro jistotu ještě vyřešil tvrdším akceleračním silentblokem, takže se motor tolik nehýbe.

[upravil dne 21/10/12 19:19 od buboman]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...