PouLa Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Ahoj tak co našel jsi nějaké řešení? mám podobnej problém, měnil jsem už krokáč, snímač otáček se zkoušel měnit, pak nějaký dvojrelé pod řídící jednotkou a nic z toho nepomohlo..teď když třeba jedu na trojku a lehce pustím plyn tak mi auto jakoby škubne, někdy zase ne..a chcípá mi to jako tobě v jakýkoliv situaci..nějak už nevim co s tím a začíná mě to štvát páč ani dia nic neukazuje Citovat
bezdo Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 Potenciometer- kolko to ma nabehané?-može byť vydratý. MAP senzor. čistil si? Citovat
PouLa Odesláno 20. listopad 2012 Odesláno 20. listopad 2012 má to najeto 100 tisic a byl tam s nim problem v 5 000 km a MAP jsem nečistil nevim čim Citovat
ReaPerek Odesláno 20. listopad 2012 Autor Odesláno 20. listopad 2012 Menil jsem map senzor krokač a pořát to zůstava. Na dia jsme zkouželi jestli neblbne při behu ten potenciometr a zdal se byt v pohode takže take opravdu envim Citovat
PouLa Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 Muzu se zeptat jak se projevoval ten odchazejici vstrik? Citovat
Tom_206 Odesláno 27. listopad 2012 Odesláno 27. listopad 2012 U mě se projevoval vypínáním válce a následná jízda na 3 válce, zvuk jak kdybys v tom měl diesel po smrti, netáhne to a cuká to Citovat
PouLa Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 kurnik to je možností a diagnostika neukazuje vubec nic..a prenosnou tu na plzensku nikdo nema, aby se to vyzkoušelo za jízdy..mě to dělá všechno možný, propadaj otáčky při řazení, občas si to zdechne at pod plynem nebo bez plynu, občas to cukne jakoby chtěl chcípnout ale furt jede a poslední dobou když jedu 50 ve městě a jen tak lehce šlapu na plyn a pak ho pustim tak to škubne, ale to asi budou vymlacený silenbloky motoru..nějak se to rozpadá a už ani mechanik neví co s tím a v oficialnim servisu to napichli na diag zjistili ze to nic neukazuje a skoncilo to pro ně..a ja se s tim bojim jet dál, že mě někde nechá Citovat
dussso262 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Zdravim dnes som sa stym istym problémom stretol aj ja. mám 2.0hdi 66kW. auto normalne ide a zrazu uplne prestane tahat akoby mu nafta nedošla. vypnem klučik naštartujem a auto ide zase ako keby nič. vykon normalny všetko tak neviem čo to može robit. nemali ste stym niekto skusenost ? dakujem zatial Citovat
radekvondr Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Ahoj, mel jsem ten samy problem. a reseni? pomerne jednoduche. vzal jsem palivovy filtr a vymenil a od te doby to slape jak ma. jinak mam 206 1.4 hdi. Citovat
dussso262 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 to vážne? až tak može auto zbalamutovat filter? auto mám asi rok a filter som menil asi v januári približne pred 10 000km. nič idem ho vyfukat a uvidim že čo. dik dufam že pomože Citovat
dussso262 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 ops zle som prečital myslel som že vzduchovy. tak nič kupim nový a vymenim Citovat
radekvondr Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 Paliv. filtr Meyle 839,- Kč mohu vrele doporucit firma AUTODÍLY PROSTĚJOV (autodilypv@gmail.com) super komunikace s prodejcem je schopen vytvorit nekolik nabidek i zaslat na mail a vse prokonzultovat. Citovat
PouLa Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 ted jsem to zkoušel hledat na netu a někde píšou, že 1.4 benzín ho ani nemá tak jsem lehce zmaten Citovat
Tom_206 Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 PouLa... na internet prď, já ho mám i na svojí 1.1 ... šáhni ze spod pod auto před zadním pravým kolem a budeš mít jasno, jestli tam ten filtr je nebo ne Citovat
radekvondr Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 ja ho mam na 1.4 hdi za motorem staci sundat hadice a odeklovat a je to prace na 20 min max. Citovat
ReaPerek Odesláno 28. listopad 2012 Autor Odesláno 28. listopad 2012 Myslim že 1.4i ho nema už jsem také zjistoval a i v servisu mi řekli že ho tenhle typ nema. No a dnes? Bum u prostřed křižovatky jsem zustal stat pepe začal zase blbnout a chcipnul. Už vůbec nevim čim to může byt asi budu muset koupit jinyho Lvíčka Citovat
radekvondr Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 jak ti startuje? neni problem treba jen s tlakem paliva? muze bejt treba nekde praskla hadicka a prisava vzduch. sviti ti nejaka kontrolka na palubovce? dal bych ruku do ohne ze je to problem s palivem, protoze jsem mel ten samy problem a me tam diky staremu filtru slo malo paliva a pak to chcipalo a kdyz sem otocil klickem tak sem normalne nastartoval a jelo to. ihned po vymene filtru auto zacalo slapat a slape uz 6 mesicu bez poruchy. az na dnesek to sem delal zadni napravu ale uz to je zamnou a vrni jako novej. Citovat
PouLa Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 jestli mu to dela to sami co me tak se rozsviti kontrolky jako kdyz to chcipne..takze kontrolka motoru a baterka proste jak po chcipnuti a startuje to uplne normalne chytá to na první otočení [upravil dne 28/11/12 21:47 od PouLa] Citovat
radekvondr Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 a 1.4 i ma filtr take a mel by byt nekde za nadrzi pod autem jak zde jiz zminoval nejaky kolega. Citovat
radekvondr Odesláno 28. listopad 2012 Odesláno 28. listopad 2012 myslim ze to je zrovna ono. a dokonce to ani neni drahe. http://aukro.cz/filtr-palivovy-peugeot-106-206-207-306-307-405-i2760989029.html Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.