Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj tak co našel jsi nějaké řešení? mám podobnej problém, měnil jsem už krokáč, snímač otáček se zkoušel měnit, pak nějaký dvojrelé pod řídící jednotkou a nic z toho nepomohlo..teď když třeba jedu na trojku a lehce pustím plyn tak mi auto jakoby škubne, někdy zase ne..a chcípá mi to jako tobě v jakýkoliv situaci..nějak už nevim co s tím a začíná mě to štvát páč ani dia nic neukazuje

Odesláno

kurnik to je možností a diagnostika neukazuje vubec nic..a prenosnou tu na plzensku nikdo nema, aby se to vyzkoušelo za jízdy..mě to dělá všechno možný, propadaj otáčky při řazení, občas si to zdechne at pod plynem nebo bez plynu, občas to cukne jakoby chtěl chcípnout ale furt jede a poslední dobou když jedu 50 ve městě a jen tak lehce šlapu na plyn a pak ho pustim tak to škubne, ale to asi budou vymlacený silenbloky motoru..nějak se to rozpadá a už ani mechanik neví co s tím a v oficialnim servisu to napichli na diag zjistili ze to nic neukazuje a skoncilo to pro ně..a ja se s tim bojim jet dál, že mě někde nechá

Odesláno

Zdravim dnes som sa stym istym problémom stretol aj ja. mám 2.0hdi 66kW. auto normalne ide a zrazu uplne prestane tahat akoby mu nafta nedošla. vypnem klučik naštartujem a auto ide zase ako keby nič. vykon normalny všetko tak neviem čo to može robit. nemali ste stym niekto skusenost ? :) dakujem zatial

Odesláno

to vážne? až tak može auto zbalamutovat filter? :) auto mám asi rok a filter som menil asi v januári približne pred 10 000km. nič idem ho vyfukat a uvidim že čo. dik dufam že pomože :)

Odesláno

Paliv. filtr Meyle 839,- Kč mohu vrele doporucit firma AUTODÍLY PROSTĚJOV (autodilypv@gmail.com)

super komunikace s prodejcem je schopen vytvorit nekolik nabidek i zaslat na mail a vse prokonzultovat.

post-47631-14109628289423_thumb.jpg

Odesláno

Myslim že 1.4i ho nema už jsem také zjistoval a i v servisu mi řekli že ho tenhle typ nema. No a dnes? Bum u prostřed křižovatky jsem zustal stat pepe začal zase blbnout a chcipnul. Už vůbec nevim čim to může byt :( asi budu muset koupit jinyho Lvíčka :(

Odesláno

jak ti startuje? neni problem treba jen s tlakem paliva? muze bejt treba nekde praskla hadicka a prisava vzduch. sviti ti nejaka kontrolka na palubovce? dal bych ruku do ohne ze je to problem s palivem, protoze jsem mel ten samy problem a me tam diky staremu filtru slo malo paliva a pak to chcipalo a kdyz sem otocil klickem tak sem normalne nastartoval a jelo to. ihned po vymene filtru auto zacalo slapat a slape uz 6 mesicu bez poruchy. az na dnesek :myslim to sem delal zadni napravu :fnuk ale uz to je zamnou a vrni jako novej.

Odesláno

jestli mu to dela to sami co me :) tak se rozsviti kontrolky jako kdyz to chcipne..takze kontrolka motoru a baterka proste jak po chcipnuti a startuje to uplne normalne :) chytá to na první otočení

[upravil dne 28/11/12 21:47 od PouLa]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...