LebedaXM Odesláno 27. červen 2014 Odesláno 27. červen 2014 Pokračujeme v autopollutionovém příběhu: Takže po výměně vákuové pumpy opět nouzový režim... Je fakt, že podtlaky drží, manometr nekolísá... Stále se vrací jedna chyba a to: nelze zjistit minimální stav aditiva. Takže došlo k oblbnutí ŘJ malým odporem dle Jumepova návodu. Jenže to nezabralo, asi ten sráč myslí že v jistou chvíli bych mohl začudit děckám pod rypák tak přechytralý počítač mě pro jistotu zabrání ve vypouštění sazí. Mno tak zbývá posledních pár možností: zapojí se do práce člověk znalý elektrických schemat v citronech neb už dle moudrých hlav bude chyba v kabeláži. Když ani to nezabere a chyba nebude v kabeláži tak pak už jedině vykuchání FAPu a oblbnutí ŘJ. Ale nad tím stále váhám.. Poslední možnost je, že ten krám prodám a francouz už mi nesmí do baráku. Koupím si starýho mergla s dvoulitrovým naftákem a celá ekologie mi může políbit prdel. Ale uvidíme... třeba autobus dostane rozum a bude sloužit mě a né já jemu. PS: ještě dnes došlo k výměně mot. oleje po 5000km. a udělal jsem jen dobře. Takovej černej hnus neumělo udělat ani staré XMo. Je evidentně vidět, že se debilové v rajchu striktně drželi servisních intervalů výrobce. Citovat
LebedaXM Odesláno 27. srpen 2014 Odesláno 27. srpen 2014 Zdravím pánové, tak snad autopollutionový příběh končí šťastným koncem.. Po dalším laborování to dospělo do fáze kdy se vymotovalo znova turbo a poslalo na repas... tam zjistili a zavolali cenu 21 000kč za repas. Tak jsem si rovnou řekl že takhle ne a můj mechanik sehnal fungl nového Garetta za 25 000kč a vrazil ho tam... a najednou je KLID.... Všechno souvisí se vším a já mám konečně po půl roce klid. Samozřejmě že hlavní závada byla v regulaci turba, byla přidřená a místama se zasekávala, což způsobovalo zmíněné trable... Citovat
marko306 Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 Predaním mojej 807 sa mi trápenie tiež skončilo. \"zatiaľ\" Citovat
llug Odesláno 24. září 2014 Odesláno 24. září 2014 Přidám se taky antipolution a padání do nouzáku sem moc neřešil až na dovolené na dálnici kde to bilo nepříjemné sem řekl a a dost .Největší problem je najít mechanika který tomu rozumí nebo se tím chce zabývat po všelijakých borcích co něco zkoušeli sem narazil na člověka který na dia vyčetl snímač tlaku vyčistil nějaký ventil a hned zahlásil že je asi turbo před smrtí páč prý plive olej do nějakého ventilu a do erg ventilu tím se zanáší a auto jde do nouzáku.Po dalším spadnutí do nouzáku a po dia která přečetla odchylku v hodnotách erg de turbo na repas (i z prací + olej a filtry +-12 000,-)mám na tach 245 000 2,2 hdi tak uvidíme jestli se na mě chce "obohatit" nebo to klapne dám vědět jak to dopadlo Citovat
llug Odesláno 17. říjen 2014 Odesláno 17. říjen 2014 Takže turbo po repase a zatím klid celková suma 12 500,-.Tak uvidíme když tak písnu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.