Shady27 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Když jsem kupoval auto, měl jsem k němu liťáky Keskin KT5 16palce. Jen mi v nich chybí ty středové kritky. Nemá někdo náhodou? Ale pochybuju že je seženu Tak se chci zeptat na váš názor jestli by šla použít nebo vyrobit nějaká náhrada. Přikládám ilustrační forku jak kola vypadají, moje sou klasicky stříbrné. Do budoucna bych je ale možná upravil tak jak jsou na téhle fotce. Citovat
koblih69 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 Jednou jsem dělal známému 4 krytky na jeho kola. Sehnal si na zapůjčení původní krytky a já mu udělal formu, a krytky z laminátu. Nicméně kdybych to měl dělat znovu tak by to vyšlo draho. Osobně bych sehnal libovolnou sadu jen trochu tvarově podobných krytek které bych nějak upravil. Citovat
Shady27 Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 A draho znamená kolik přibližně? No mužu sehnat nějaké podobné co by se upravili, ale asi to taky nebude jednoduché sehnat. Nemá tu někdo nějaké? :-) Alespon mužu ještě zkusit napsat tento dotaz na nějaký kritky do sekce bazar. Citovat
Shady27 Odesláno 19. říjen 2012 Autor Odesláno 19. říjen 2012 no jo, ale kde? :-( Psal jsem na čeký zastoupení firmy keskin.cz / elektrony.cz a odepsali že se ty KT5 už nevyrání a že je nemají, toď vše co mi napsali. Citovat
koblih69 Odesláno 19. říjen 2012 Odesláno 19. říjen 2012 A draho znamená kolik přibližně? No mužu sehnat nějaké podobné co by se upravili, ale asi to taky nebude jednoduché sehnat. Nemá tu někdo nějaké? :-) Alespon mužu ještě zkusit napsat tento dotaz na nějaký kritky do sekce bazar. Pokud bys měl k dispozici alespoň 1 původní krytu ( stačí zapůjčit, poškození prakticky nehrozí ) pak výroba formy je cca 500,- materiál + 1000,- práce. Následně libovolný počet krytek za 250 + 250,- ks Pokud by se upravovala nějaká z jiného kola tak podle náročnosti, to se nedá říct. Citovat
Dopiťák Odesláno 20. říjen 2012 Odesláno 20. říjen 2012 no jo, ale kde? :-( Psal jsem na čeký zastoupení firmy keskin.cz / elektrony.cz a odepsali že se ty KT5 už nevyrání a že je nemají, toď vše co mi napsali. určitě bych českou pobočku nekontaktoval..jediné co tam čech udělá je že se koukne jestli se vyrábí nebo ne tím to pro něj hasne..sem http://www.keskin-tuning.de/Seiten/EN/default.asp Věřím že němci budou vstřícnější.. info@keskin-tuning.com http://www.delenakola.cz/index.php?route=information/information&information_id=4 [upravil dne 20/10/12 10:54 od Dopiťák] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.