Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stredové krytky šroubů Keskin KT5, nebo náhrada

Recommended Posts

Odesláno

Když jsem kupoval auto, měl jsem k němu liťáky Keskin KT5 16palce. Jen mi v nich chybí ty středové kritky. Nemá někdo náhodou? Ale pochybuju že je seženu :( Tak se chci zeptat na váš názor jestli by šla použít nebo vyrobit nějaká náhrada.

Přikládám ilustrační forku jak kola vypadají, moje sou klasicky stříbrné. Do budoucna bych je ale možná upravil tak jak jsou na téhle fotce.

486882_3923822690401_1821386762_n.jpg

Odesláno

Jednou jsem dělal známému 4 krytky na jeho kola. Sehnal si na zapůjčení původní krytky a já mu udělal formu, a krytky z laminátu. Nicméně kdybych to měl dělat znovu tak by to vyšlo draho. Osobně bych sehnal libovolnou sadu jen trochu tvarově podobných krytek které bych nějak upravil.

Odesláno

A draho znamená kolik přibližně? No mužu sehnat nějaké podobné co by se upravili, ale asi to taky nebude jednoduché sehnat. Nemá tu někdo nějaké? :-) Alespon mužu ještě zkusit napsat tento dotaz na nějaký kritky do sekce bazar.

Odesláno

no jo, ale kde? :-( Psal jsem na čeký zastoupení firmy keskin.cz / elektrony.cz a odepsali že se ty KT5 už nevyrání a že je nemají, toď vše co mi napsali.

Odesláno
A draho znamená kolik přibližně? No mužu sehnat nějaké podobné co by se upravili, ale asi to taky nebude jednoduché sehnat. Nemá tu někdo nějaké? :-) Alespon mužu ještě zkusit napsat tento dotaz na nějaký kritky do sekce bazar.

Pokud bys měl k dispozici alespoň 1 původní krytu ( stačí zapůjčit, poškození prakticky nehrozí ) pak výroba formy je cca 500,- materiál + 1000,- práce. Následně libovolný počet krytek za 250 + 250,- ks ;)

Pokud by se upravovala nějaká z jiného kola tak podle náročnosti, to se nedá říct.

Odesláno
no jo, ale kde? :-( Psal jsem na čeký zastoupení firmy keskin.cz / elektrony.cz a odepsali že se ty KT5 už nevyrání a že je nemají, toď vše co mi napsali.

určitě bych českou pobočku nekontaktoval..jediné co tam čech udělá je že se koukne jestli se vyrábí nebo ne tím to pro něj hasne..sem http://www.keskin-tuning.de/Seiten/EN/default.asp

Věřím že němci budou vstřícnější..

info@keskin-tuning.com

http://www.delenakola.cz/index.php?route=information/information&information_id=4

[upravil dne 20/10/12 10:54 od Dopiťák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...