MilanZ Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Zdravím, mam peugeot 307 2,0HDI 79kw , pri vypnutí zapalovania motor ešte chvíľu beží, na dispeji sa objaví hláška- porucha emisného systému. Dozvedel som sa, že by to mal byť nejaký ventil na uzatváranie paliva. Vie niekto poradiť, kde sa nachádza a čo sa s tým dá robiť? Ďakujem Citovat
majlo654 Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 Ja mam taky isty problem,no stalo sa mi to iba par-krát,ale sa bojim že sa to bude stupňovať,tak isto by som poprosil radu:( Citovat
oldo439 Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 No mne to robilo tiež občas, ale odkedy mám vypnutú regeneráciu FAPu, tak odvtedy motor zhasne hneď. Myslím že to môže byť softwarová záležitosť. Záleží kedy sa motor vypne v akej fáze chodu. Dlho som to na mojom aute sledoval, prečo raz vypne okamžite a niekedy točí aj 2 sekundy a vypína tak nejak spomalene, akoby mu ešte dotekala nafta Ale všetky stopy viedli k regenerácii. Keď som bol čerstvo po regenerácii, to nerobilo. Citovat
Dančák Odesláno 21. leden 2013 Odesláno 21. leden 2013 To mi dělá po poruše motoru kvůli špatnému fapoff, uchcávají mi vstřiky dávají hodně nafty tudíž když to vypneš klíčkem ještě to chvíly běží než to spálí to co tam je....ale nevím jestli to je i váš případ mě to dělá u rhr 100kw Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.