Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vrzání od pravého kola

Recommended Posts

Guest Jan Hájek
Odesláno

Zdravím,

pořád mi něco vrže od pravého předního kola. Když jedu pomalu rychlostí kolem 30-50 km/h tak to vrže nejvíc. Hlavně když přejedu menší hrbol nebo díru. Když jedu rychleji, tak už to tolik nedělá. Prosím poraďte, co to může být. :myslim Už jsem vyměnil pomalu vše: spodní čep, čep na řízení, stabilizační tyčky a horní uložení tlumiče. Akorát jsem nevyměnil samotný tlumič. Chtěl bych vědět, zda to může dělat právě on, abych ho nevyměnil zbytečně a dělalo to znovu.:roll Moc dík za odpovědi a rady. :D

Odesláno

skus nejakym silikonovym olejom postupne gumove ulozenia na ramenach obstreknut a uvidis kedy prestane...

neskusal si hupat s autom na jame? najlahsie identifikujes odkial to ide ked jeden bude v jame

a druhy bude hupat resp. perovat s autom... :myslim

Guest Jan Hájek
Odesláno

jj s mechanikem už jsme zkoušeli houpat na jámě a nedělalo to vůbec nic, když auto stojí tak to nedělá, jen když jede :D

Odesláno

Skús pozrieť ak máš mechaniku omedzovača brzdného tlaku zadnej nápravy. Tiež som sa s takýmto vrzganím pasoval niekoľko týždňov. Nakoniec vrzgala tyčka tohoto omedzovača.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...