Guest Jan Hájek Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Zdravím, pořád mi něco vrže od pravého předního kola. Když jedu pomalu rychlostí kolem 30-50 km/h tak to vrže nejvíc. Hlavně když přejedu menší hrbol nebo díru. Když jedu rychleji, tak už to tolik nedělá. Prosím poraďte, co to může být. Už jsem vyměnil pomalu vše: spodní čep, čep na řízení, stabilizační tyčky a horní uložení tlumiče. Akorát jsem nevyměnil samotný tlumič. Chtěl bych vědět, zda to může dělat právě on, abych ho nevyměnil zbytečně a dělalo to znovu. Moc dík za odpovědi a rady. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 skus nejakym silikonovym olejom postupne gumove ulozenia na ramenach obstreknut a uvidis kedy prestane... neskusal si hupat s autom na jame? najlahsie identifikujes odkial to ide ked jeden bude v jame a druhy bude hupat resp. perovat s autom... Citovat
Guest Jan Hájek Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 jj s mechanikem už jsme zkoušeli houpat na jámě a nedělalo to vůbec nic, když auto stojí tak to nedělá, jen když jede Citovat
rolis7 Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Skús pozrieť ak máš mechaniku omedzovača brzdného tlaku zadnej nápravy. Tiež som sa s takýmto vrzganím pasoval niekoľko týždňov. Nakoniec vrzgala tyčka tohoto omedzovača. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.