filipino Odesláno 17. duben 2015 Odesláno 17. duben 2015 rhinos: hmm, tak to vypadá dobře, světla i auto Citovat
rhinos Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 je to normalni ze mi to nehlasi ze mi nesviti jeden xenon? vzdycky to rve kvuli kazde blbosti a vcera az jsem prijel domu mi priislo ze mi to nejak hur sviti a koukam ze xenon nesviti...opacny jsem menil tak tri mesice zpatky. Citovat
filipino Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Rhinos: tak jak se Ti jelo s tím ,,gétéčkem,,? Očekával jsem nějakou recenzi Citovat
Guest StibTo Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 Cerstve zaokrouhlenych prvnich 10.000km s 407 se spotrebou 9,2 Citovat
rhinos Odesláno 9. červen 2015 Odesláno 9. červen 2015 filipino: ale to vis ze recenze byla http://www.peugeot-club.com/topic/100151-peugeot-508-22-gt/ Citovat
filipino Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 rhinos: aha, díky, nevěděl jsem, tam já nechodím.........je ale teda škoda, že je přestávají vyrábět.......příští auto stejně plánuju jinou značku, takže je mi to jedno Citovat
rhinos Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 neverniku a jakou jestli to neni tajny? Citovat
filipino Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Tak tajný to není, ale bojím se, že mě tady ostatní ukamenujou Rozhodl jsem se totiž, že příští moje auto bude o dost silnější, min třílitr a chtěl bych taky čtyřkolku a klidně automat (nedávno jsme s ním chvíli jezdil a musím říct, že je to hodně příjemná záležitost). Citovat
rhinos Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 a konkretne? mam podobnej zamer...ve znacce ma nekolik kruhu a trilitr ve ctyrkolce ale jeden pazout urcite v rodine zustane...akorat se bojim u toho noveho ceny za servis Citovat
filipino Odesláno 11. červen 2015 Odesláno 11. červen 2015 jj přesně tohle jsem měl na mysli kamarád jí totiž má, občas s ním někam jezdím. Já vím, tohle auto je cenově někde jinde, servis apod bude stát mnohem víc, ale......auto je to skvělý. Na druhou stranu jsem s tímto mým současným pažoutem spokojený, nemám s ním žádné problémy, jezdí naprosto skvěle, je to ještě relativně nové auto. Ta audina, to je takový sen, výhledově, až našetřím na akontaci, tak bych jí jednou chtěl Citovat
rhinos Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 tak jsem z toho volajaky zmateny xenon jednou sviti a jednou nesviti...tak nevim asi ho presto vymenim...uz mam vybojku koupenou ale kdyz jsem se dival tak svitil...rano jsem jel do skolky - svitil. odjizdim od skolky - sviti prijedu do prace - nesviti...asi odpociva Citovat
rhinos Odesláno 20. červenec 2015 Odesláno 20. červenec 2015 Tak jsem tu zas:) Dnes pri zajizdeni na dvur jsem si vsiml vypadleho kabliku... Nevi nekdo co to je? Citovat
Judes Odesláno 21. červenec 2015 Odesláno 21. červenec 2015 Vyzerá to na káblik signalizácie opotrebenia brzdových platničiek. Citovat
rhinos Odesláno 21. červenec 2015 Odesláno 21. červenec 2015 to je divny to uz musi byt dyl protoze opotrebeni desticek mi to nehlasilo treba minulej rok co jsem jel az na krev a musel pak vymenit i snimace ABS. Ale to bylo na zadni naprave Citovat
rhinos Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 koukam ze to tu zasobuju jen ja:) ve ctvrtek jsem se vracel z dovolene na Peljesacu... jeste jsem si sjel nafotit panoramata nad Orebic....takze sjezd dolu a pak vracecka na 1-2st a nad Orebicem protoze jsem mel v aute deti a manzelku tak jsem nevypinal ani motor. Tady se mi rozsvitilo prehrati motoru.... Takze jsem otevrel kapotu a nechal trochu zchladit... a pak jel...od te doby OK.Je to tim ze se to v tech kopcich nestacilo dochladit z tech nizsich stupnu? Nicmene kdyz jsem asi 1h popojizdel pred Neumem tak bylo taky vse OK No a dodatek... Od pulky cervence mam novou baterku....nicmene stejne se mi uz stalo ze se mi vynuloval servisni interval a ted i dojezd co jsem si nastavil.... Mam se bat?O co muze jit? Citovat
Judes Odesláno 22. srpen 2015 Odesláno 22. srpen 2015 Nič sa nestane len bude odpočítavať do mínusu. Spravíš si údržbu (výmenu oleja + filtrov) a servisný interval si vynuluješ a bude odpočítavať od nastavenej hodnoty (akú máš nastavenú cez diagnostiku alebo od výroby). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.