Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No protože pokud máš tyhle na plecháčích tak to na origo alu půjde pokud ne tak to nepůjde... Mimchodem debata o používámí těhdle šroubů na plecháčích už tu taky proběhla... já je považuju za nouzové.

Odesláno

merlin99 - v manualy nepišu ake mam kupit ak musia byt ine,takže ak mi sem niekto hodi link na tie ktore sa možu v pohode pouzit budem rad a ...to je všetko-nič viac nechcem :)

Odesláno
merlin99 - v manualy nepišu ake mam kupit ak musia byt ine,takže ak mi sem niekto hodi link na tie ktore sa možu v pohode pouzit budem rad a ...to je všetko-nič viac nechcem :)

Jestli mají být jiné tak jaké ... ale když se zeptám jaké tam máš tak napíšeš asi. Tak asi nemusíš kupovat žádný. Ale já o tom pochybuju.

Odesláno

Keby si cital tak link na bezpecnostne sem uz niekto dal..ide mi o normalne sroby..Asi tu nepochodim tak vdaaka za rady ostatnym...idem skusit predajnu Peugeot

Odesláno

rendyD: nuz evidentne viaceri maju problem pochopit co chces, takze to nebude len u mna problem;-)

ked si pozries to vlakno, zamyslis tak prides nato co potrebujes... my tvoje myslienky nevieme citat. Google je tvoj kamarat , za 10 sekund som mal najdene sroby ako bezpecnostne tak aj \"klasicke\" ci na plech, tak aj na original ALU...

ale pre zopakovanie: do original ALU musis mat sroby ako pastol obrazok koblih, alebo iba s rovnou plochou. tie dostanes od peugeotu originalne...tie sroby by si poznal, keby si cital ten manual - iba preto som to napisal (je to tam v knizke explicitne nakreslene...)

ak si mal auto len s plechacmi, mas obycajne skrutky s konusom, a tie nepasuju do alu ... citat

Odesláno
Keby si cital tak link na bezpecnostne sem uz niekto dal..ide mi o normalne sroby..Asi tu nepochodim tak vdaaka za rady ostatnym...idem skusit predajnu Peugeot

OK to bude nejlepší ;)

Připrav se, že ti budou klást podivné otázky jako třeba: jaký šrouby máš teď na autě a podobně :D:D:D Na rozdíl od nás jím snad ty šrouby aspoň ukážeš

[upravil dne 6/3/13 19:08 od koblih69]

Odesláno

humor vas neopusta..to je dobreee

merlin99 posledna tvoja veta mi stacila..ak nepasuju musim kupit ine..to som chcel pocut..(pripadne nejaky odkaz na tie co potrebujem)

koblih69 narozdiel od teba ,ak im poviem ze su tam original k plechacom ,tak to pochopia..dufam

(kolko uz budu stat je druha vec)

U niektorych z vas mi pripada že iba nahanate prispevky,ale všeliaky sme:papa

Odesláno

si nevedel ze nahananie prispevkov je tu narodnym sportom PC fora! :D

ja som doteraz nepochopil co vlastne chces vediet... :D

ak mas sroby ako ti na obrazku ukazal koblizek tak pasuju na kolesa s

rovnou dosadacou plochou aku maju origo elektrony peugeot citroen a taktiez ich mozes pouzit na plechace...

niesu ale vhodne na elektrpny ktore maju kuzelovu dosadaciu plochu, nakolko je na elektronoch od roznch vyrobcov ina a rozna...

takze co potrebujes vediet?:aut

[upravil dne 6/3/13 20:17 od Marcel00]

Odesláno
humor vas neopusta..to je dobreee

merlin99 posledna tvoja veta mi stacila..ak nepasuju musim kupit ine..to som chcel pocut..(pripadne nejaky odkaz na tie co potrebujem)

koblih69 narozdiel od teba ,ak im poviem ze su tam original k plechacom ,tak to pochopia..dufam

(kolko uz budu stat je druha vec)

U niektorych z vas mi pripada že iba nahanate prispevky,ale všeliaky sme:papa

Přesně, zatímco já se jako debil napřed zeptám jaký máš šrouby na kolech teď, když ty šrouby u kterých jsi řekl že asi ano, tam skoro určitě nemáš... věšteckou kouli jsem zapomněl doma. Akorát jsem se ti jako idiot zkoušel poradit... raději meleš pořád dokola jak ti nikdo nerozumí místo toho abys třeba vyfotil jeden šroub. Ale tím tě v autorizáku jistě nebudou obtežovat. Naposledy když jsem se ptal tam stál jeden šroub na origo alu 219,- Kč, tak přeju dobrý nákup :papa

Odesláno
ja ich mam tiez..sice sa ta podlozka troska hybe..ale ucel splnia

konečne niekto napisal čo ich má...díky že si sa ozval..takže druhe kupovat nemusím...si myslím:)

Odesláno

uz len pecene kurence aby padali z neba;-) v tom manuali je to aj nakreslene pre menej schopnych a aj popisane co a ako... Ani si ho neotvoril.

P.S: nie prispevky nahanat nemusim...

post-431-14109629810136_thumb.jpg

[upravil dne 7/3/13 10:53 od merlin99]

Odesláno

preco toto nikto nedokaze pochopit? :roll citam a rozmyslam. skrutky su urcene na uchytenie hlinikovych diskov a REZERVNEHO kolesa v pripade potreby. co na tom neviete dotycny pochopit???

sa potom cudujete ze niektrori \"nahanaju\" prispevky ked musia furt dookola to iste pisat. uknd

Odesláno
preco toto nikto nedokaze pochopit? :roll citam a rozmyslam. skrutky su urcene na uchytenie hlinikovych diskov a REZERVNEHO kolesa v pripade potreby. co na tom neviete dotycny pochopit???

sa potom cudujete ze niektrori \"nahanaju\" prispevky ked musia furt dookola to iste pisat. uknd

ty si ale uuplne mimo chlapče..

1. otazka bola..ake bezpecnostne šroby použivaš ak možeš napíš link kde sa daju objednat

2.duha vec bola,ak su neni vhodne šrobi z plecháčov napíš ake tam pasuju a pokial možeš odporučit nejaké,napíš link kde ich možem objednat...TO JE VSETKO!! Zato že tu ostatny píšu kraviny ja nemožem..asi sa nudia a cele dni sedia len pri PC

TO JE VSETKO,TAK TU UZ OSTANY NEMUDRUJTE.

Vobec som sa nepytal tych čo nemaju 407-ku s origo elektronmi.Nikto ti tu nekaže to čitat a odpisovat!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...