Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ak niekto vie môže mi povedať aká je dľžka toho krytu do masky?

ak myslíš ten na zimu, tak okolo 35cm, ak to potrebuješ vedieť presne, môžem ti to ísť zmerať

Tak to by moc bodlo.Ja to mám už vyrobené namontované.

Mám to od oblúka do 3/4 masky.Približne po intercooler.Keď to odmeriaš od vrchného obluku masky do konca krytu.Ďakujem.

[upravil dne 19/1/13 20:03 od janik6163]

post-32265-14109628988062_thumb.jpg

Odesláno

možno áno, ale teraz je to už jedno, napokon, keby som to potreboval ja, potešilo by ma, keby to pre mňa niekto spravil

a o tom je toto fórum, teda aspoň čo sa týka mňa ;) (a ako som zistil, aj mnohých ďaľších)

Odesláno
možno áno, ale teraz je to už jedno, napokon, keby som to potreboval ja, potešilo by ma, keby to pre mňa niekto spravil

a o tom je toto fórum, teda aspoň čo sa týka mňa ;) (a ako som zistil, aj mnohých ďaľších)

Ďakujem ti velice pekne,pomohlo to strašne.Jasné, že keby si potreboval niečo úrčite by som to spravil aj ja.Toto fórum je presne o tom,som presvečený.Ja tiež pomôžem keď viem\"Vždy\"

Ešte raz Ďakujem.

Odesláno

Ďakujem ti velice pekne,pomohlo to strašne.Jasné, že keby si potreboval niečo úrčite by som to spravil aj ja.Toto fórum je presne o tom,som presvečený.Ja tiež pomôžem keď viem\"Vždy\"

Ešte raz Ďakujem.

Nieje za čo, Janči, som rád, že som pomohol

Odesláno

Janik fakt som presiel bez uplatkov:aut sam som sa cudoval ... bal som sa ze to cez EK neprejde namerane hodnoty 0,49 0,54 a 0,60

Janci (Judes) potom ako som vymenil turbo a urobil ten preplach a veci okolo toho tak uz taky mrak neurobim:D

Peto(Pyrone) vidis musis sem dojst :D

Odesláno
Janik fakt som presiel bez uplatkov:aut sam som sa cudoval ... bal som sa ze to cez EK neprejde namerane hodnoty 0,49 0,54 a 0,60

Janci (Judes) potom ako som vymenil turbo a urobil ten preplach a veci okolo toho tak uz taky mrak neurobim:D

Peto(Pyrone) vidis musis sem dojst :D

Aj ja som prešiel bez úplatkov poznámosti v ZH.:D

Ani ma nestihli zmerať.:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...