Charlie 1 Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 To je pravda kdyz do me couvla Zenska a na prechode do me zezadu nalitla zenska tak u likvidace likvidator prvni vec rozmer gum a hloubka dezenu +fotky pneu. .takze za me do prvniho pruseru.. Citovat
antik Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 ja sehnal na Aukru novy protektory, kus za 750,-. rozzmer ma dle OTP jen jsem je dal misto plechacu na hlinikovy kola. takze ok . Citovat
parlament Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 do snehu a nielen tam su lepsie sirsie... vacsia zaberova a kontaktna plocha ked sa chces vyhrabat alebo ked chces brzdit proste cim sirsie, tym su lepsie v kazdom pocasi a situacii... velky omyl, cim vetsi sirka, tim mensi tlak na podlozku a v pripade povrchu se snizenou prilnavosti take horsi adheze ..pravda.Tento mýtus vznikol takto: Väčšia šírka=viacej lamiel Viacej lamiel=lepšia priľnavosť Mám otestované,že všade chválené Nokian WR G2 sú ako širšie nanič.Na ceste super,ale ako lyžiar sa celú sezónu šplhám s autom po kopcoch a tam sú viac než tragické.Už takú chybu neurobím a zvolím predpísanú šírku. Citovat
antik Odesláno 12. říjen 2012 Odesláno 12. říjen 2012 mas recht. ja jsem radsi zvolil uzsi pneu. zjistili jsme ze se to na snehu chova o mnohem lepe nez sirsi. nehlede na spotrebu a prokluz ktery ma siroka pneu na snehu a brecce. Citovat
Guest Scratch Odesláno 23. říjen 2012 Odesláno 23. říjen 2012 To je pravda kdyz do me couvla Zenska a na prechode do me zezadu nalitla zenska tak u likvidace likvidator prvni vec rozmer gum a hloubka dezenu +fotky pneu. .takze za me do prvniho pruseru.. v tomto konkretnim pripade, s moji aktualni gumou bych okamzite zazaloval pojistovnu a abych mohl nechat zpracovat posudek o tom, jaky vliv mely stojici nespravne pneu pri chovani dotycnych dam no a kdyz ja skodu zpusobim, tak to caluje pojistovna a kdyz nekdo nakouri me, tak mi stejne pojistovna da skoro kulove....... [upravil dne 23/10/2012 07:04 od Scratch] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.