pavex Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Ked mam zapnute kurenie a packu prepnem na fukanie vzduchu na nohy, tak tam ide len studeny vzduch. Ked packu nastavim na okno alebo \"do ksichtu\" ide teply vzduch. (Mam mechanicke ovladanie, Evasion 2.0 HDi, mechanicka klima) Poradi niekto v com to moze byt? [upravil dne 10.10.12 16:24 od pavex] Citovat
Miňo Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Osobne si myslim, ze chyba bude v kureni v klapke , ktora prepina vzduch do roznych smerov.Popripade lanko od ovladania. A ovladanie ide lahko, alebo tazko, moze sa aj klapka niekde zadrhat po trase, moze byt prasknuta a podobne. Treba rozobrat a pozriet. Citovat
roman 999 Odesláno 25. leden 2013 Odesláno 25. leden 2013 ja mám taký problém že v automate mi kúrenie nejde lebo na diagnostike mi ukazuje teplotu vody do kurenia 10 stupnou a tým pádom nekúry , nevie niekto kde je toto čidlo ? Citovat
dusan2 Odesláno 26. leden 2013 Odesláno 26. leden 2013 Hoši už niekto rozoberal manuálne kúrenie a klapky ? Asi ma to tiež čaká.o Citovat
trah Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Nedavno jsem menil radiator,malo topil.Daval jsem druhovyrobu byl o neco delsi,ale napasoval jsem ho tam.Prace na pul dne,docela to slo jen trva nez clovek prijde na to co kde drzi.je tam jeste jeden hned za tim prvnim coz jsem nevedel,jinac bych vymenil oba. Citovat
trah Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 Nedavno jsem menil radiator,malo topil.Daval jsem druhovyrobu byl o neco delsi,ale napasoval jsem ho tam.Prace na pul dne,docela to slo jen trva nez clovek prijde na to co kde drzi.je tam jeste jeden hned za tim prvnim coz jsem nevedel,jinac bych vymenil oba. Citovat
dusan2 Odesláno 28. leden 2013 Odesláno 28. leden 2013 A pomohla ti ta vymena radiatora ? Ak by som to uz mal vonku , mozno by som ho tiez vymenil lebo teda kurenie v tom mojom aute nic moc Citovat
trah Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Jo pomohlo,ten původní byl tak zarostlej že přes něj neprotekala voda.Ale jak rikam když už tak oba dva a budeš mít v autě saunu. P.s. Pišu přes mobil a vždy to mám dvojmo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.