Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ked mam zapnute kurenie a packu prepnem na fukanie vzduchu na nohy, tak tam ide len studeny vzduch. Ked packu nastavim na okno alebo \"do ksichtu\" ide teply vzduch.

(Mam mechanicke ovladanie, Evasion 2.0 HDi, mechanicka klima) Poradi niekto v com to moze byt?

[upravil dne 10.10.12 16:24 od pavex]

Odesláno

Osobne si myslim, ze chyba bude v kureni v klapke , ktora prepina vzduch do roznych smerov.Popripade lanko od ovladania. A ovladanie ide lahko, alebo tazko, moze sa aj klapka niekde zadrhat po trase, moze byt prasknuta a podobne. Treba rozobrat a pozriet.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

ja mám taký problém že v automate mi kúrenie nejde lebo na diagnostike mi ukazuje teplotu vody do kurenia 10 stupnou a tým pádom nekúry , nevie niekto kde je toto čidlo ?

Odesláno

Nedavno jsem menil radiator,malo topil.Daval jsem druhovyrobu byl o neco delsi,ale napasoval jsem ho tam.Prace na pul dne,docela to slo jen trva nez clovek prijde na to co kde drzi.je tam jeste jeden hned za tim prvnim coz jsem nevedel,jinac bych vymenil oba.

Odesláno

Nedavno jsem menil radiator,malo topil.Daval jsem druhovyrobu byl o neco delsi,ale napasoval jsem ho tam.Prace na pul dne,docela to slo jen trva nez clovek prijde na to co kde drzi.je tam jeste jeden hned za tim prvnim coz jsem nevedel,jinac bych vymenil oba.

Odesláno

Jo pomohlo,ten původní byl tak zarostlej že přes něj neprotekala voda.Ale jak rikam když už tak oba dva a budeš mít v autě saunu. P.s. Pišu přes mobil a vždy to mám dvojmo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...