roumen1910 Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Ahoj mám p 106 1.1i HDZ, dneska auto normálně jelo když jsem ho chcípl a opětovně chtěl nastartovat, už to nejde. startér točí, ale motor nenaběhne. Má to imo (kalkulačku). Citovat
odee Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Zkus si poslechnout jestli funguje čerpadlo... to je docela zásadní věc. Pokud nejede, pak hledat příčinu. To může být v elektrice, v tom IMO, nebo u některých verzí je v motoru kousek od baterky taková malá krabička s červeným \"tlačítkem\" - vypíná to přívod paliva po nehodě, ale někdy se to zblázní a vypne přívod, ikdyž se nic neděje (vím z vlastní zkušenosti). Citovat
Benz106Rallye Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 a vyskakuje pastorek ze startéru??Točí s motorem nebo se točí jenom na prázdno? Citovat
roumen1910 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 svítí mi na imobilizéru červená i zelená zároven. Včera jsem stiskl čidlo nehody a olé auto šlapalo. A dnes to udělalo zase a fintza s čidlem nehody nefunguje... Citovat
roumen1910 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Taky může být chyba v čidle otáček. start=ér točí pastorek vysune. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.