Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahojky mám docela velký problém. Když jedeme do myčky a nebo fakt hrozně moc leje, tak mě zatéká do kufru přes páte dveře, normálně ta voda z tama kape. Čím to může být? těsnění je vpořádku vím i přesně ve kterých místech to dělá. Když prší a já otevřu kufr, tak tama kama do kapká, tak se i zbytek vody co tam byl vyleje do kufru. Co s tím, je o těsněním nebo něčím jiným. Potřebuji to dát do kupy, než bude mrznout, aby mě dveře nezamrzaly. mám 307 sw

Odesláno

:myslim

no ved ked vidis kade tecie tak to vyries, nie? ci ako si myslel svoj dotaz ???

vsetci okrem teba to nevidime, tak tazko nam radit... kedze si nasiel kade to tecie tak pozri co neprilieha a mas to... :)

daj nam sem video fotky nech aj my vidime a potom sa lahsie poradi...

Odesláno

si videla ze tesnenie je mokre ci ?

otazka je ci je mokre medzi ramom a karoseriou, alebo je mokre z vonka teda medzi 5 dvermi a tesnenim...

nemas vodu v samotnom tesneni ?

aka voda sa ti tam naleje? odkial? ved ta steka po karoserii okolo tesnenia, nasledne okolo svetiel dole a prec z auta...

Odesláno

když jsem přes sedáky přelezla do kufru, tak do kapejako by ne z těsnění, ale jako by z někama zatékalo a kape to přes plast. někde jsem četla o nějakých kanálcích, že můžou být ucpané, proto jsem chtěla vědět, zda to není třeba tím. ale jak pojedeme do myčky tak to prozkoumám pořádně.

Odesláno

Na to nepotřebuješ myčku, stačí kýbl vody. A budeš mít na to čas a světlo - protože to musíš víckrát opakovat a mezitím otevřít dveře a dívat se.

Musíš se dobře dívat, co je tam \"divné\", někde je odchlípené nebo vysunuté těsnění.

Kanálky bývaly u střešního okna, aby se voda z prostoru mechanismu (který je níž než střecha) dostala ven. To asi nebude tvůj případ.

Odesláno

aha. no tak to u mě vyzkoušení nehrozí bydlíme na byte a tahání kýblu až k autu.... budu muset až budou děti zdrave zajet k mamce a natahnou hadici a kouknout na to.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...