ChouLu Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Zdravím, Letos jsem odmaturoval a skončíl tím studium a jelikož jsem na živnosti, tím pádem za mě stát přestal platit sociální a zdravotní. Takže jsem byl na Sociálním a ve VZPčku změnit svuj status studenta to bylo bez problému a podnikám dále. Ale dnes mi bylo tvrzeno, že je nutné změnu ohlásit i na finančáku. Je to opravdu nutné? Na finančák stejně nikdo nechce dodávat potvrzení o studiu (bylo mi řečeno, že si to dokážou zjistit samy). Takže ohlásit změnu i tam nebo na to dlabat? Citovat
Fuller Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Ohlásit. I finančák to chce, teda alespoň po mě to chtěl. Musel jsem donést i potvrzení o studiu. Jistota je kulomet, ale třeba někdo poradí jinak. Citovat
ChouLu Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 Ok, tak se tam taky zastavím Potvrzení chtěli hned? z jakého důvodu? Já bych jim ho hodil až s přiznáním No uvidíme co mi na to řeknou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.