zooloo Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 moze mi niekto poradit ako jazdit ked zacne regenerovat FAP filter a ozve sa to \"tankove\" dunenie. niekde som cital, ze najidealnejsie je mat zaradenu stvorku a otacky nad 2500. otazka vsak co ked idem a dostanem sa do zapchy. stalo sa mi to uz tri krat. idem maximalne 30 a na dvojke. co vtedy robit. alebo prebehne regeneracia aj ked budem stat a pobezi motor? asi zvlastne otazky ale posledne dni sa s tym dost zaoberam a nerad by som FAP filter ucpal alebo nejak inak odpalil. Dakujem Citovat
elton Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Normálně jezdi a neřeš to. FAP se jednoho dne upchá každému. Regenerace probíhá klidně i při té jízdě na dvojku. Já vůbec neregistruji kdy regeneruji, jenom př špatném počasí si všimnu, že zadní okno se samo odmlží, jinak o regeneraci ani nevím. Citovat
Marcel00 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Presne ako lopata nadomnou pise... Snad nechces byt otrokom vlastneho auta... Jazdi a nic neries... Inak ta to pohlti... Je to len kopa zeleza... Klidek... Citovat
taylor Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Taky to neřeším, když to duní, tak vím že se vypaluje, ale když v tu chvíli potřebuju zastavit, zastavím a vypnu motor. To bys kvůli tomu třeba musel jezdit po okolí, dokud nepřestane dunět? Prostě to neřeš. Vloni jsem ho měnil na minulém autě a byl to ranec. Řekl bych že dost lidí ho pak stejně nechá vykuchat z finančních důvodů. Citovat
zooloo Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 no ja viem, ze mozno raz sa ucpe kazdemu, ale asi je rozdiel ci pri 50 000 km alebo 150 000 km. taylor a ty ked si menil na predchadzajucom aute co ta to stalo a kolko si mal na nom najazdene? Citovat
Marcel00 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 V meste sa ti ucpe cca pri 120t km... Pri 50t km urcite ne... Citovat
OldasII Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Regenerace? O jakem duneni mluvite? Ja zadne takove priznaky nemam. Ze probiha regenerace poznam jedine tak ze prijedu do garaze a citim smrad z motoru. Neco jako pripalene brzdy nebo spojka. Ze zacatku jsem z toho byl vyplasenej, protoze jsem nemohl identifikovat puvod toho smradu. Bal jsem se aby fakt nebylo neco še spojkou nebo brzdama. Ale pak mi to cvaklo. Jinak s autem jsem najel 18.000 a regeneraci jsem pri jizde nezaznamenal ani jednou. Citovat
Martinsk Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Keď to regeneruje, tak to niekedy vypnem a je to, lebo akurát prichádzam domov. Ale najlepšie účinná regenerácia je pri 2200 ot/min. a zohriaty motor. Prebehne asi za 6 km. Citovat
elton Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Přesně jak píše splašená ovce, při 50t by to musela být ultra smůla aby se FAP uckal. Když jezdíš normálně i mimo město, tak bych se určitě minimálně 120t spíš 150t, vůbec nevzrušoval nějakým pufem... Citovat
drroman1 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 mne teda regenerace docela se..e,protoze to auto pri regeneraci nechce jet,a skace jak koza,ma pomale reakce na plyn:(cim vice eko kravin tim je to horsi:) ucpani se moc nebojim,protoze po dvou letech stejne pujde.zase vymysli neco noveho, pujci mi to na dva dny a uz v tom zase litam:D Citovat
Marcel00 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 jazdi na poriadnych otackach a nic nebude skakat ako koza... mame tiez 1.6HDI 92k a nic nam neskace... vsetci to solichate na 1400ot/min a potom sa cudujete ze vam to bruci, skace a brumi... tymto sme si tiez presli a ten p*covsky indikator aky stupen zaradit uz davno ignorujeme... Citovat
taylor Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 FAP mi měnili při 120.000 v rámci plánované údržby a stál mě 18.000 bylo to Volvo V50 1.6D 80kw motor peugeot-citroen v autorizovaném servise Citovat
Marcel00 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 s tym sa dalo pocitat.... pokial auto nieje v zaruke taketo veci sa daju za polovicnu cenu vyriesit svojpomocne... Citovat
straki007 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 V meste sa ti ucpe cca pri 120t km... Pri 50t km urcite ne... Tak to je pekny omyl pane:D:D U 1,6 HDI se ucpe FAP po meste klidne i za 5 000 km. [upravil dne 9/10/12 08:46 od straki007] Citovat
Marcel00 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 ked nebude regenerovat tak hej za normalnych okolnosti a bezneho jazdenia sotva my sme po meste co jazdime 95% mesto spravili cez 10t km a nic sa neucpalo, to by musel byt nejaky problem s autom... na svojej srakore 2.0HDI uz cez 30t km a to jazdim 98% mesto, kolony atd... ziadne obchvaty... a tiez sa nic neucpalo pane sifonko Citovat
martinecondrej Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 a vypaluje i na volnoběh a taky i se studeným motorem, takže dneska už ani město není problém Citovat
martinecondrej Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 to nevím, jsem si jen jistej jak to funguje u 2,0HDI v 5008 i když podle návodu to má být při min 60km/h a u zahřátého motoru Citovat
straki007 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 ked nebude regenerovat tak hej za normalnych okolnosti a bezneho jazdenia sotva my sme po meste co jazdime 95% mesto spravili cez 10t km a nic sa neucpalo, to by musel byt nejaky problem s autom... na svojej srakore 2.0HDI uz cez 30t km a to jazdim 98% mesto, kolony atd... ziadne obchvaty... a tiez sa nic neucpalo pane sifonko Radeji se zdrzim. Citovat
zooloo Odesláno 9. říjen 2012 Autor Odesláno 9. říjen 2012 tak necham sa prekvapit. dakujem za vsetky pripomienky a nazory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.