Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

moze mi niekto poradit ako jazdit ked zacne regenerovat FAP filter a ozve sa to \"tankove\" dunenie. niekde som cital, ze najidealnejsie je mat zaradenu stvorku a otacky nad 2500. otazka vsak co ked idem a dostanem sa do zapchy. stalo sa mi to uz tri krat. idem maximalne 30 a na dvojke. co vtedy robit. alebo prebehne regeneracia aj ked budem stat a pobezi motor? asi zvlastne otazky ale posledne dni sa s tym dost zaoberam a nerad by som FAP filter ucpal alebo nejak inak odpalil.

Dakujem

Odesláno

Normálně jezdi a neřeš to. FAP se jednoho dne upchá každému. Regenerace probíhá klidně i při té jízdě na dvojku. Já vůbec neregistruji kdy regeneruji, jenom př špatném počasí si všimnu, že zadní okno se samo odmlží, jinak o regeneraci ani nevím.

Odesláno

Taky to neřeším, když to duní, tak vím že se vypaluje, ale když v tu chvíli potřebuju zastavit, zastavím a vypnu motor.

To bys kvůli tomu třeba musel jezdit po okolí, dokud nepřestane dunět?

Prostě to neřeš.

Vloni jsem ho měnil na minulém autě a byl to ranec. Řekl bych že dost lidí ho pak stejně nechá vykuchat z finančních důvodů.

Odesláno

no ja viem, ze mozno raz sa ucpe kazdemu, ale asi je rozdiel ci pri 50 000 km alebo 150 000 km. taylor a ty ked si menil na predchadzajucom aute co ta to stalo a kolko si mal na nom najazdene?

Odesláno

Regenerace? O jakem duneni mluvite? Ja zadne takove priznaky nemam. Ze probiha regenerace poznam jedine tak ze prijedu do garaze a citim smrad z motoru. Neco jako pripalene brzdy nebo spojka. Ze zacatku jsem z toho byl vyplasenej, protoze jsem nemohl identifikovat puvod toho smradu. Bal jsem se aby fakt nebylo neco še spojkou nebo brzdama. Ale pak mi to cvaklo. Jinak s autem jsem najel 18.000 a regeneraci jsem pri jizde nezaznamenal ani jednou.

Odesláno

Keď to regeneruje, tak to niekedy vypnem a je to, lebo akurát prichádzam domov. Ale najlepšie účinná regenerácia je pri 2200 ot/min. a zohriaty motor. Prebehne asi za 6 km.

Odesláno

Přesně jak píše splašená ovce, při 50t by to musela být ultra smůla aby se FAP uckal. Když jezdíš normálně i mimo město, tak bych se určitě minimálně 120t spíš 150t, vůbec nevzrušoval nějakým pufem...:D

Odesláno

mne teda regenerace docela se..e,protoze to auto pri regeneraci nechce jet,a skace jak koza,ma pomale reakce na plyn:(cim vice eko kravin tim je to horsi:) ucpani se moc nebojim,protoze po dvou letech stejne pujde.zase vymysli neco noveho, pujci mi to na dva dny a uz v tom zase litam:D

Odesláno

jazdi na poriadnych otackach a nic nebude skakat ako koza...

mame tiez 1.6HDI 92k a nic nam neskace...

vsetci to solichate na 1400ot/min a potom sa cudujete ze vam to bruci, skace a brumi...

tymto sme si tiez presli a ten p*covsky indikator aky stupen zaradit uz davno ignorujeme...

Odesláno
V meste sa ti ucpe cca pri 120t km...

Pri 50t km urcite ne...

Tak to je pekny omyl pane:D:D

U 1,6 HDI se ucpe FAP po meste klidne i za 5 000 km.

[upravil dne 9/10/12 08:46 od straki007]

Odesláno

ked nebude regenerovat tak hej :D

za normalnych okolnosti a bezneho jazdenia sotva :aut

my sme po meste co jazdime 95% mesto spravili cez 10t km a nic sa neucpalo, to by musel byt nejaky problem s autom...

na svojej srakore 2.0HDI uz cez 30t km a to jazdim 98% mesto, kolony atd... ziadne obchvaty... :D a tiez sa nic neucpalo :D

pane sifonko :D

Odesláno
ked nebude regenerovat tak hej :D

za normalnych okolnosti a bezneho jazdenia sotva :aut

my sme po meste co jazdime 95% mesto spravili cez 10t km a nic sa neucpalo, to by musel byt nejaky problem s autom...

na svojej srakore 2.0HDI uz cez 30t km a to jazdim 98% mesto, kolony atd... ziadne obchvaty... :D a tiez sa nic neucpalo :D

pane sifonko :D

Radeji se zdrzim.:P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...