Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Galaxy S3 a problem zo sparovanim HANDSFREE

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

Mám \"problém\" ...

V sluzobnom aute mam namontovanu handsfree sadu PARROT CK 3000 ...

Skúsal som ju spárovať s mojim Samsung Galaxy S3, ale nepodarilo sa to ...

Na CK3000 podrzim zelene i cerven tlacitko sucasne, prehlasi v cestine, ze vymazava pamet. Nasledne ma vyzve, na sparovanie telefonu. V menu S3 jky pod Bluetooth vyberem zariadenie Parrot, vypita si heslo ktore je \"1234\" a dám pripojit. Následne mi auto odpovie, ze \"zariadenie bolo spárované\" ...

Avšak pri pohlade na telefon, stale prebieha, aj 3-4 minuty, status \"párovanie\" ... Ked telefon necham tak, tak po nejakom case ostane na displayi \"spárované\" avšak vôbec to nefunguje ...

Tj vôbec sa to tak nespráva ... Ked vypnem a zapnem motor, auto ma vyzve, aby som spároval zariadenie, no mne na displayi sviety, ze spárované je ... :/

Ked som to skúšal s firemným Samsung Galaxy Ace, tak to prešlo na prvý krát bez akýchkolvek problémov.

Myslíte, že sa s tým dá niečo robiť ?

Odesláno

Ak si to precítaš, tak som už niekolko krát skúšal vymazať celu pamet parrotu ... Iné telefony sa chytaju, len tento ****** nie ...

Odesláno

Ja ti to nezazlievam :D Skusim to teda dnes este par krat znovu ... Ale prijde mi, ze bude problem niekde inde ...

Návštěvník
Odesláno

U mě pomohl nový SW do Parrota CK3100 za 100,- a borec s tím měl 3 minuty práce. taky to takhle párovalo - nepárovalo

Odesláno

Nooo tak vyzera to ze mate pravdu .. Troška som googlil, a pobehal parrot stranky ...

Zistil som ze mam verziu FW 5.23 D a aktuálna ja 5.25 ..

Pri 5.25 sa v release píše citujem : \"- fix connection problems with many Android phones..\"

Avšak ako som tak pozeral, tak sam si to neaktualizujem ... Tak som rozposlal par mailov do servisnych stredisk, uvidime aka bude cena (potrebujem na to doklad)

Odesláno

Y2k = pre tu srandu :) Vcera vecer som tam skusal iphone 5 tku a nepresla !!! :)

4S bezproblemov ...

Odesláno

Ty vole, zatial tie ceny nepripominaju ani z kilometra 100 CZK ... :/

Prvy ponuka = 15 Eur demontaz, 30 Eur upgrade, 15 Eur montaz

Druha ponuka = 15 Eur upgrade, 25 Eur za servisnu hodinu

Návštěvník
Odesláno
Ty vole, zatial tie ceny nepripominaju ani z kilometra 100 CZK ... :/

Prvy ponuka = 15 Eur demontaz, 30 Eur upgrade, 15 Eur montaz

Druha ponuka = 15 Eur upgrade, 25 Eur za servisnu hodinu

Jaká demnotáž a montáž? přišel do duta s Notebookem, spojil se s HF konektorem chvliku klikal myší a povídá - otestujte to. Spárovalo se to - vysolil jsem kilo pěkně poděkoval. pravda že jsem měl oddělanej dekl, aby mohl k té jednotce, ale to jsou 4 šroubky.

A taky mám tu HF u nich montovanou.

Odesláno

No ja netuším kde je jednotka ... HF montovali na požiadanie priamo v KIA autorizovanom servise ... Počkam či ešte nepridu nejake rozumnejšie ponuky ....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...