Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To bola len otazka, nie nejaky utok na teba, dakujem ...

Ja tiez nie som milionar, tiez si mozes pozriet topic o mojom aute, aku som kupil vrazdu, tiez v hroznom stave, a preto mi nedalo sa ta to neopytat, pretoze viem co to je aj za nervy, a kolko casu som tym stravil, samozrejme ma to tiez bavi... Len tak, ci tak, ta to auto bude stat peniaze, pretoze ak Ti nieco odide, a neda sa to spravit, tak to musis kupit nove, to je ale snad jasne.

tak GL & Have Fun ! :papa

Odesláno

To urcite ano :super.

Ked si zoberiem, ze napr moja 406tka ma 17rokov, a porovnam to s nejakou Fóbiou z roku 2005+-, tak ked sa nad tym clovek zamysli, je to sranda.

Zvezenie v 406 je uplne ina liga (To nepocitam co vsetko sa muselo samozrejme menit), ale je pravda, ze kupna cena v tej dobe bola uplne niekde inde ako je cena Fobie :super

• O 4 měsíce později...
Odesláno

John : Az budu mit cestu kolem garaze,udelam foto :) ale to bude cca za 14dní nejdrív...neni to zadna parada,ale za ty penize neresim,pro me je dulezite ze od roku 2000 co se to vyrobylo to mela do dnes jedna jedina majitelka,koukal jsem na to,jak pero z gauce..nechtelo se mi to ani verit,ale je to tak,nalitano 320tisíc :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

balicek od huga dorazil.. :D a od alsích lidí taky :)

vcera jsem byl menit tehlici a zjistil jsem,ze potrebuju i ABS krouzek a stabilizacní tycku .. jak poznat ktery krouzek ABS mam koupit a kde ?

[upravil dne 11/2/14 05:57 od pethrd2312]

post-46182-14109635490848_thumb.jpg

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...