OloZX6R Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 To má jen scartovej výstup, v autě mám cinche, takže to nepřipojím. Už jsem koupil za 300,- měnič napětí. Až mi přijde, začnu testovat :-) Citovat
býv.hokejista Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Můžete mi prosím poradit jaký tuner a jak to zapojit, aby mi šla televize na LCD displeji? Nepotřebuji za jízdy. Něco opravdu jednoduchého a dostupného. Děkuji. Citovat
Lihous Odesláno 13. srpen 2013 Odesláno 13. srpen 2013 Osobne jsem se s touto myslenkou popral asi mesic zpatky ..... Pro prvni \"osahani\" a seznameni se s problemem asi ano a vetsina ma nekde nejaky stetopbox doma v supliku.Menic na 230V je taky pouzitelny i dale tak ze Ok. Anteny pouzival jsem najake aktivni z Ok dve na jednu to neslo pri jizde. A vysledky pro pomalou jizdu nekde ve meste jako je praha super. Ale pro poslech a koukani mimo zklamani. Dnes mam v aute special se dvema tunery a muzu zcela uprimne rici ze me schazi uz jen preladeni v ramci multiplexu tedy naladim priklad CT1 a on/tuner by sledoval kde a ktery signal/kanal je pouzitelny .... neco jako RDS. Ted si musim stale doplnovat \"kanaly\" a nasledne \"listovat\" neni to super ale funguje to. Zapojeni klasika AV kabel napajeni a to je v podstate vse.Mala cerna krabicka. A cena v aukci z polska za cca 1300,- (kolega polak asi nevedel jak se v menu zapoji napajeni anten-tak to moc neslo Po zapojeni napajeni si dovolim rici kde se klasicky STB nechytal tady jede hodne pekne. A celkove ne neni to jako doma ted se budu divat na sport to ne jsou mista kde jede perfektne treba Nova ale jsou mista kde zase treba Retro muzika jinde CT1 ..... Ale v podstate se da vzdy na neco koukat. A zavislost na jizde rychlosti pokud je nejaky signal je celkem jedno zda jsem v lese meste ci volne krajine testovano zatim jen do 130-140Km a pohoda ale pokud signal neni tak proste neni nic ..... V polsku i diky terenu asi o tridu lepsi stabilnejsi prijem. Nemecko pojedu asi za mesic. V case dodam fotky jak stareho tak ted noveho dvb-t zarizeni. PS. Videl jsem uz i ctyrtunerovy prijimac ale moc drahe \"zatim\" [upravil dne 13/8/13 22:10 od Lihous] Citovat
Lihous Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Jen pro info podobne zarizeni mame v aute a celkem jak jsem napsal to chodi. http://elektro.aukro.cz/eonon-v0012-dvb-t-tuner-i3674164665.html Treba se to nekomu bude hodit - inzerat neni muj jen jsem na nej nahodou natrefil. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.