Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
235/45/17 uz je brutalny rozmer a musi sa odrazit aj na spotrebe. Uz aj 215ky drzia auto na ceste uplne dostacujuco, 235 musi byt masaker.

Spotreba 5,6/100km.Myslím si že celkom dobrá,či nie?A vyzerá to super.

Disky Cosmos.Pozri zrazové foto.

[upravil dne 10/1/13 20:11 od janik6163]

Odesláno

Úrčite vojde na 17\" cosmos.Origo môže byť 55 ale nemusí.A 45 zišla zo zvedavosti a typového listu.A nebanujem.Jazdim mesto-medzimesto 54km denne,tam a späť.Teraz mám 205/60/R16 a spotreba 6.3/100km+ zima,kúrenie na 24+sedačky.

[upravil dne 10/1/13 20:43 od janik6163]

post-32265-14109628867876_thumb.jpg

Odesláno
Úrčite vojde na 17\" cosmos.Origo môže byť 55 ale nemusí.A 45 zišla zo zvedavosti a typového listu.A nebanujem.Jazdim mesto-medzimesto 54km denne,tam a späť.Teraz mám 205/60/R16 a spotreba 6.3/100km+ zima,kúrenie na 24+sedačky.

O akom typovom liste hovoris pri cosmosoch? Peugeot pre cosmos dava len na 215/55r17

Odesláno

O akom typovom liste hovoris pri cosmosoch? Peugeot pre cosmos dava len na 215/55r17

Tu sú zapísané.

[upravil dne 10/1/13 21:23 od janik6163]

[upravil dne 10/1/13 21:47 od janik6163]

Guest Jirka12
Odesláno

a na základě čeho mi tam zapíšou jiné pneu? u ráfků je to jasné ,prodejci mi vystaví typový list a stím pak jdu na STK a pak na dopravní odbor MÚ ... k pneu se také vydávají nějaké typové listy nebo jakpak se to dělá...?

Odesláno

Janik6163; neviem co chces dosiahnut, ale ty hovoris o typovom liste a potom hodis scan z technicaku, dve rozne veci....

Na zaklade coho ti to cmarali v pd do papierov na obvodaku?.

Odesláno
a na základě čeho mi tam zapíšou jiné pneu? u ráfků je to jasné ,prodejci mi vystaví typový list a stím pak jdu na STK a pak na dopravní odbor MÚ ... k pneu se také vydávají nějaké typové listy nebo jakpak se to dělá...?

Len ako si napisal, janik6163 to bud chcene, alebo nechcene mota... typovy list len k rafikom, nie k pneu. Vyrobca rafiku definuje co homologizuje. Na typovom liste mas rozmery pneu k danemu rafiku.

[upravil dne 10/1/13 21:39 od merlin99]

Odesláno

Nebudem ti klamať ale tých papierov bolo strašne vela.Všetko my vystavil v predajni.Typový list na disky+pneu.Jeho oprávnenie na vystavovanie atd.

Odesláno

Zacina byt zaujimava story o tom typovom liste. Kto je \'vystavil v predajni\'?

Aut som si par sam doviezol a vzdy som vedel co za papiere som mal a naco....nieco tu smrdi na tej story, sorac.

Odesláno
Zacina byt zaujimava story o tom typovom liste. Kto je \'vystavil v predajni\'?

Aut som si par sam doviezol a vzdy som vedel co za papiere som mal a naco....nieco tu smrdi na tej story, sorac.

Čo za story,Je to jedno.Mám to v papieroch a hotovo.Žiadne známosti!!!

Ani som nevedel čo všetko potrebujem na zapísanie.Dali dokopy papiere a išiel vybavovať.To je všetko.:)

Odesláno

Pozri, mas tam cierny zapis , je mi to jedno ale proste tu nehovor o typovom liste ktory si nevidel :-)

Velmi dobre viem ako funguje obvodak PD, ako u zelenych tak aj usek pozemnych komunikacii. Proste nehovor, ze mas na cosmos typovy list, lebo ho nemas. Zaznam v svk papieroch je diametralna odlisna vec.

Typovym listom s tymi datami by si potesil kopu ludi, s svk papiermi si mozeme vies co.

• O 4 týdny později...
Odesláno

na leto mám 17 na zadek 245/40 a ve předu 225/45 a nemužu si stěžovat...na dobryh gumach nemožný v zatačkách utrhnout...ale velkej problem jsou koleje :-D jinak určitě pujdu do 19 kol :-)

Odesláno

neviem ako v CR...

v SR na 1.6 neda potvrdenie ani Peugeot na ine disky ako 16 (mam doma origo papier od nich, ked som to ziadal aj ja). aj napriek znamym u policie a kadejakym firmam, co vam daju papier, ze disky mozu byt aj vacsie na policii iny rozmer ako 16 nezapisu.

u 2.0 to ide (aj 17 a 18)

a este jedna vec, ktoru som sa dozvedel od zainteresovanych: ak auto privezies zvonku, zapisu ti tie disky, ktore na nom su. takze na 1.6 ti zapisu aj disky z furika alebo 20, pokial na nich bolo dovezene ;)

Guest Jirka12
Odesláno

...no tak pokud to funguje takto,tak to je teda klasickej českej úřednickej ****... něco dopsat do TP= x lejster a ověřování, zapsat jakýkoli balóny ,na kterejch to dovezu= no problém...neskutečný ...ale co se divim, vždyt jsem v čr :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...