destiny Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Tak jsem teď pár dní jezdil bez rádia a všiml jsem si, že je trochu slyšet motůrek serva. Je to normální? Dělá vám to takyy nebo je naprosto tichý? To, e je slyšet při parkováni je normálka, když stojíte na místě a točíte volantem, ale to, že jsem ho slyšel při jízdě na N z kopce, je dost divný. Zkoušel jsem dělat myšky přes oba pruhy a je to opravdu ono. Mění se ten zvuk podle toho, jak točím volantem. Citovat
lamancha Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 jezismarja , ja uz takhle slysim travu rust v tom aute a jeste k tomu servo!ostatne ja jezdim feldou:D Citovat
Bohumil Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Tak to ani nevim že tam je také voľaaké čudo. Ty to máš na elektriku? Citovat
tomask Odesláno 17. červen 2005 Odesláno 17. červen 2005 pri parkovani je trochu slyset, ale jinak ne...ale zkusim se na to zamerit, treba neco uslysim... Citovat
Zdenál Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 ;)to je normální stav že je slyšet takové vrnění..... Citovat
spayy Odesláno 19. listopad 2006 Odesláno 19. listopad 2006 ja to slysim taky ale zatim bezi dobre az kejsne tak pudu do servisu anebo si to radci udelam sam Citovat
toro Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 HDI od PSA je tichej motor, když ho servo přeřve..... hi,hi ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.