Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,nesvítí mi pravý xenon, ale výbojka samotná je fukční. Nevíte prosím někdo co stím? Snad to bude pojiska, ale kde ji mám hledat? Všechny ostatní osvětlení jsou funkční.Mám 807,2009,Hdi100Kw. Díky

Odesláno

Pojistky jsem objevil na třech místech a skontroloval všechny 15A. Všechny dobrý. Položka 10 tam taky byla. Asi to musim dát do servisu. To bude zase darda.:bojim

Díky.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vypada to na ridici jednotku (je umistena na spodku svetlometu) - mel sem stejny problem, jinak jsi je nasel na trech mistech ??? ja je mam za levym svetlem ve schrance v motorovem prostoru, jsou to pojistky 10A a 15A (podle originalni sady) uprostred

Na vrakaci mne rekli 4000kc.

http://www.dkefekt.cz/zbozi/11617/Ridici-jednotka-pro-PEUGEOT-807-CITROEN-C5-C8.htm

to psonek - do servisu nejezdi - ja to zkousel a vybafli na mne s cenou 28 tisic, pry se musi vymenit cele svetlo (samostatna ridici jednotka se pry neprodava jen v celku se svetlem) a k tomu si pripocti 2800 za jejich vybojku (autorizovany servis Citroen a Dojacek )

[upravil dne 31/10/12 16:46 od cari]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...