Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, pri vyzvedávání auta ze servisu po výměně rozvodů mi technik oznámil, že při sundávání kola na něho vypadl kousek železa, který patří někam pod nádobu kapaliny ostrikovace. Podle jeho slov je možné sundat některé části plastů (nárazník, ...) a upadené železo lze zpět přivařit. Chci Vás poprosit o informace, o jaký přesně plech se jedná, k čemu slouží (je tam potřeba, co drží, ...) a především, zda může takovýto plech sám upadnout. Přikládám fotky upadeného železa. Děkuji za každou informaci.

post-46881-1410962723244_thumb.jpg

Odesláno

nevím,co chceš vědět--technik ti řekl,že plech je pod nádobkou ostřikovače (asi na něm nádobka sedí) a že je tam přivařený, že plech může upadnout vidíš sám, aby se mohl zpátky navařit, musí se sundat plast. nadkolí pr. př. kola, snad i př. nárazník, sundej to nadkolí a uvidíš sám, možná se bude dát nádobka připevnit i jinak, než plech svařovat...

Odesláno

Dik za info, ačkoliv jsem očekával odpověď na úrovni, nikoliv odpověď stylem \"Nevím co chceš vědět ...\". Předpokládal jsem odpověď, zda tento plech drží pouze nádobku nebo něco jiného a zda nádoba ostřikovače neupadne v případě chybějícího kusu plechu nebo informace o tom, jak je nádobka připevněná. Jestliže váha nádoby ostřikovače je taková, že dojde k upadnutí takového plechu, předpokládám, že bez tohoto plechu může nádobka ostřikovače úplně upadnout nebo minimálně může dojít k jejímu poškození.

Odesláno

To chce se ptát... Podal jsi jakousi informaci a čekal jsi na to NĚJAKOU reakci. Tu jsi dostal. Dokonce docela na úrovni. Takže až budeš chtít konkrétní odpověď, chce to konkrétní otázku.

Jinak vítej mezi námi. :-)

Odesláno

můžeme diskutovat,zda odpověď byla na úrovni či né, ale rozumnější bude sundat to nadkolí..., osobně bych to udělal hned po info technikem ;)

[upravil dne 1/10/12 09:16 od ozzy56]

Odesláno

OK, jsem nováček :)

Na rozdělávání auta si netroufám, na tuto práci jsou tu jiní lidé. Mám tu tedy následující otázky:

Předpokládám, že je nádržka nějak připevněná. Otázka zní, jak je nádržka připevněná (je toto jediný plech na kterém drží, drží ji nějaké další šrouby, ...) a zda může bez tohoto chybějící plechu dojít k jejíju upadnutí nebo poškození. Samozřejmě, že jsem se snažil vyhledat nějaké informace, ale marně. Také předpokládám, že informace o tom jak je nádržka připevněná zná každý mechanik.

Díky

Odesláno

niesom si isty, ale nadrzka bude uchytena este zhora jednou maticou

otazka casu ked sa to uvekla a prides aj o nadrzku...

ale to zistis rychle, ked ti prestane ostrekovat voda na sklo :D

Odesláno

nádržka má oválný výstupek kterým je zasunuta do oválné díry v tom upadlém plechu,pak je ještě přišroubována tuším jedním šroubkem k nosníku podběhu. když už by jsi neměl možnost to přivařit tak bych ten plech alespon přišrouboval na místo kde byl přivařený. jinak je otázka času kdy tu nadobku ztratíš

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...