DavidPeugeot405mi16 Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Dobrý den, mam peugeota 405 mi16 II rok 1994, a nefunguje mi centrální zamykání. Když sedím v autě a zamknu se ručne u řidiče nebo i u spolujezdce tak je slyšet že se neco sepne ve spínačce \"cvakne\":myslim ale nic víc to neudělá. Předem dekuji za rady. Citovat
riderRLM Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 nejde ti ani cez klúčik ani cez diaľkové? Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 11. říjen 2012 Autor Odesláno 11. říjen 2012 Dálku to nemá jen na klíč a nejde to na klíč , ale když sedim v autě a zamknu se ze vnitř tak slyšim jak neco sepne ale nic vic se nestane. [upravil dne 11/10/12 22:47 od DavidPeugeot405mi16] Citovat
Maverick Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 A je to sepnutí slyšet i když se zkusíš zevnitř zamknout přes dveře spolujezdce? Citovat
Marcel505 Odesláno 14. říjen 2012 Odesláno 14. říjen 2012 Pokud odešel motorek (spíš ten spínač v tom) ve dveřích řidiče, a půjde Ti zamknout dveřmi spolujezdce (klíčem nebo zevnitř kolíčkem), tak bych prohodil motorky v předních dveřích. Pokud to nepůjde spolujezdcovými dveřmi, tak je v háji ta hlavní jednotka a nebo někde kabel... Citovat
pavska Odesláno 15. říjen 2012 Odesláno 15. říjen 2012 Jestli ti odešel ten motůrek ve dveřích, tak než abys kupoval novej. Mě se to stalo to samé ten spínač v motorku, motorek jsem vyndal a po obvodu jsem ho rozříznul pilkou na železo ten plast, rozloupneš ho pak a uvidíš ten spínač tak je vymačkanej stačí pod něj dát kousek plastu. Pak to vše složíš a slepíš nebo to prošrobuješ šroubky aby hlavně nikde nevadily. Takhle to mám a funguje mi to už 2 roky bez problemů ; Citovat
DavidPeugeot405mi16 Odesláno 15. říjen 2012 Autor Odesláno 15. říjen 2012 Děkuji za odpovědi, každopadně podle toho co píšeš tak to teda vypadá na přerušenej kabel nekde, nebo v haji jednotka, protože u spolujezdce to delá to same jen to cvakne ale nic víc , ani se neodemkou ani nezamknou. (ješte mě napadlo puvodní majitel odpojil teda vyřadil z provozu nevim jak se tomu tedko říka plácnu \"kodovaní pod loketní opěrkou´ tak me napadlo jestli to stim nema třeba nakou souvyslos. Citovat
Maverick Odesláno 16. říjen 2012 Odesláno 16. říjen 2012 Klávesnička imobilizeru nemá s centrálem vůbec nic společnýho. Podle toho, jak to popisuješ bude nejspíš vadná řídící jednotka centrálu. Pokud můžeš, zkus tam zapojit jinou. Je přišroubovaná na sloupku řízení viz fotky v tomhle tématu http://www.peugeot-club.com/topic/26363-central-kde-je-rj/#325777 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.