Waper Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 nehodil bys mi tam ještě prosím tyhle ? http://auto.bazos.cz/inzerat/18184942/alu-ford.php Citovat
koblih69 Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Nehodil, napřed si nastuduj jaký máš průměr středové díry a ET, abys přestal hledat kola, která nejde namontovat [upravil dne 28/9/12 23:42 od koblih69] Citovat
koblih69 Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Jasně akorát něco chce korunky ... přesoustružit středovou díru, koupit podložky (případně obojí spojit) , dát delší šrouby, sehnat pokličky... kolik že stojí nový kola ve správným rozměru :D:D Citovat
Waper Odesláno 28. září 2012 Autor Odesláno 28. září 2012 tak teď už jsem uplně mimo a hledání oddaluji na 4 měsíce Citovat
odee Odesláno 29. září 2012 Odesláno 29. září 2012 Pokud nechceš něco spešl najdeš i dřív, jinak sorry za nesplňení slibu, včera mě ta moje těhule zaměstnala večerní péčí, ta sem nějak pozapoměl, ale naštěstí je tu kupa lidí, kteří rádí pomůžou (viz třeba pa Pan Koblížek). Tak přeju hodně úspěchů s hledáním a každopádně mrkni tady do inzerce...když koupíš nějaký origo PUG, máš to bez starostí a většinou za pár kaček;) Citovat
Waper Odesláno 30. září 2012 Autor Odesláno 30. září 2012 za nic se neomlouvej, děkuji za snahu..Není to věc, která je životně důlžitá, ale je to moje první auto, tak to samozřejmě neberu jen z hlediska učelového, ale i designoveho...tak že když padnou nějaký pěkný bílí liťáky, jdu do nich, když ne, budu tam mít plechy a nebudu to vůbec řešit Citovat
Waper Odesláno 2. říjen 2012 Autor Odesláno 2. říjen 2012 tak to dopadlo takto mylsím si že za 450 Kč, je to celkem velká změna, která se mě osobně líbí. Samozřejmě liťáky by tomu slušeli víc, ale na ty se budu snažit vydělat přez zimu, stejně by to byla škoda, je tam teď dávat, všem děkuji za rady a pomoc [upravil dne 2/10/12 15:14 od Waper] [upravil dne 2/10/12 15:15 od Waper] Citovat
Waper Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 mám ještě jednu prosbu, mám takovou představu, že bych auto ladil do modro bílé, chtěl bych hodit lišty do bíle barvy, lité kola bíle, a na čumáku nevím, zda zvolit bílou lištu, nebo nastříkat mřížku na bílo, ale oboje si myslím, že by se tlouklo..mohl by jste mi prosím ještě někdo hodit na tu fotku bílé lišty, popřípadně tyhle bílé prahy ? http://auto.bazos.cz/inzerat/19051260/prahy-na-Peugeot-206zamraceni-na-predni-sveta.php ...děkuji Vám moc a popřípadně prosím administrátory, do přesunutí virtual tuning, kam se asi tohle vlákno hodí lépe, děkuji moc ! http://leteckaposta.cz/477470239 [upravil dne 18/11/12 14:52 od Waper] Citovat
Tantor-BN Odesláno 18. listopad 2012 Odesláno 18. listopad 2012 takýto tuning tu nikto nemá rád takže nečakaj zázraky...no ale k veci...nemaš peniaze na kolesa a chceš takéto somariny ? preboha načo ? Citovat
Waper Odesláno 18. listopad 2012 Autor Odesláno 18. listopad 2012 tyhle jsem si koupil proto, že jsem tam měl hnusné popraskané poklice..a na zimu podle mě nemá cenu kupovat litá kola..nehledě na to, že teď bych na ně jak řikáš neměl..mě právě přišlo, že kombinace bílé s tou modrou nemusela být špatná..nechci dělat nic přehnaného ty prahy jsem našel náhodou na bazoši a neumím si to představit právě, ale ty lišty by se mi celkem líbili Citovat
Andreww Odesláno 19. listopad 2012 Odesláno 19. listopad 2012 Prosím, prosím, jen nedělej bílé lišty Na bazoši bylo modré 306 cabrio se stříbrnýma lištama a vypadalo to naprosto otřesně Citovat
Waper Odesláno 19. listopad 2012 Autor Odesláno 19. listopad 2012 tak lesklá stříbrná a matná bíla je celkem rozdíl ne ? samozřejmě to může být kýč, proto bych to rád viděl ) Citovat
Waper Odesláno 20. listopad 2012 Autor Odesláno 20. listopad 2012 no to je hrozivé dík :D ..tak popřemýšlím ještě nad tou přední mřížkou.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.