Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jasně akorát něco chce korunky ... přesoustružit středovou díru, koupit podložky (případně obojí spojit) , dát delší šrouby, sehnat pokličky... kolik že stojí nový kola ve správným rozměru :D:D:D

Odesláno

Pokud nechceš něco spešl najdeš i dřív, jinak sorry za nesplňení slibu, včera mě ta moje těhule zaměstnala večerní péčí, ta sem nějak pozapoměl, ale naštěstí je tu kupa lidí, kteří rádí pomůžou (viz třeba pa Pan Koblížek).

Tak přeju hodně úspěchů s hledáním a každopádně mrkni tady do inzerce...když koupíš nějaký origo PUG, máš to bez starostí a většinou za pár kaček;)

Odesláno

za nic se neomlouvej, děkuji za snahu..Není to věc, která je životně důlžitá, ale je to moje první auto, tak to samozřejmě neberu jen z hlediska učelového, ale i designoveho...tak že když padnou nějaký pěkný bílí liťáky, jdu do nich, když ne, budu tam mít plechy a nebudu to vůbec řešit :)

Odesláno

tak to dopadlo takto :) mylsím si že za 450 Kč, je to celkem velká změna, která se mě osobně líbí. Samozřejmě liťáky by tomu slušeli víc, ale na ty se budu snažit vydělat přez zimu, stejně by to byla škoda, je tam teď dávat, všem děkuji za rady a pomoc :)

11f8

[upravil dne 2/10/12 15:14 od Waper]

[upravil dne 2/10/12 15:15 od Waper]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

mám ještě jednu prosbu, mám takovou představu, že bych auto ladil do modro bílé, chtěl bych hodit lišty do bíle barvy, lité kola bíle, a na čumáku nevím, zda zvolit bílou lištu, nebo nastříkat mřížku na bílo, ale oboje si myslím, že by se tlouklo..mohl by jste mi prosím ještě někdo hodit na tu fotku bílé lišty, popřípadně tyhle bílé prahy ? http://auto.bazos.cz/inzerat/19051260/prahy-na-Peugeot-206zamraceni-na-predni-sveta.php ...děkuji Vám moc a popřípadně prosím administrátory, do přesunutí virtual tuning, kam se asi tohle vlákno hodí lépe, děkuji moc !

http://leteckaposta.cz/477470239

[upravil dne 18/11/12 14:52 od Waper]

Odesláno

tyhle jsem si koupil proto, že jsem tam měl hnusné popraskané poklice..a na zimu podle mě nemá cenu kupovat litá kola..nehledě na to, že teď bych na ně jak řikáš neměl..mě právě přišlo, že kombinace bílé s tou modrou nemusela být špatná..nechci dělat nic přehnaného :) ty prahy jsem našel náhodou na bazoši a neumím si to představit právě, ale ty lišty by se mi celkem líbili :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...