MilhausCorpse Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Ahoj.Jelikož už mám vážné problémy se zařazením zpátečky,budu muset vyměnit táhla.Rád bych se zeptal,jestli je nějaká specifikace pro můj vůz,nebo jsou univerzální pro 406.Jelikož jak jsem si tady přečetl,že v Peugeotu je to dost drahá záležitost,budu muset pohledat třeba na vrakovišti,nebo dát dotaz tady v inzerci,ale ať nekoupím jiný typ(pokud je jich víc).Vin mám v podpisu.Díky za info. Milhauscorpse Citovat
Miku Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 Dával jsem tam z vrakáče starší , byly myslím z dvoulitra. Je to zatím OK. Citovat
Ferry Odesláno 27. září 2012 Odesláno 27. září 2012 jsou tam ale lanovody, ne tahla, jsou stejny s nekteryma 3.0V6 a pak s 2.0HDi a 2.2HDi musi se jednat o prevodovku ML5T Citovat
Miku Odesláno 28. září 2012 Odesláno 28. září 2012 Ty lanovody jsem měl \"vytahané\" z nalisovaných koncovek. Na vrakáči ve Frýdku jich bylo dost a prodejce tvrdil , že jsou z benzínu. Jinak na sedanu i kombi mám převodovku ML5T. Citovat
MilhausCorpse Odesláno 1. říjen 2012 Autor Odesláno 1. říjen 2012 Ty lanovody jsem měl \"vytahané\" z nalisovaných koncovek. Na vrakáči ve Frýdku jich bylo dost a prodejce tvrdil , že jsou z benzínu. Jinak na sedanu i kombi mám převodovku ML5T. Myslíš to vrakoviště v Dobré? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.