bigpoint Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Koupil jsem P406 HDI 2.2L najeto 70tis. Oproti kamosovu P406 2.0L HDI, je ten muj prekvapive trochu linejsi. Volal jsem do Peugeot, pry to byva FAP filtrem, ze je zaneseny. Je to mozny? Jak se projevuje kdyz je zaneseny? Da se nejak zrecyklovat aby se nemusel kupovat novy? Pripadne jak poznam ze ma dost? Kamos doporucoval jej vyhodit a nedavat ho tam, ale to asi nejde, ne? Aspon v Peugeot rikali, ze nejde. Citovat
Ferry Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem bigpoint Koupil jsem P406 HDI 2.2L najeto 70tis. Oproti kamosovu P406 2.0L HDI, je ten muj prekvapive trochu linejsi. Volal jsem do Peugeot, pry to byva FAP filtrem, ze je zaneseny. Je to mozny? Jak se projevuje kdyz je zaneseny? Da se nejak zrecyklovat aby se nemusel kupovat novy? Pripadne jak poznam ze ma dost? Kamos doporucoval jej vyhodit a nedavat ho tam, ale to asi nejde, ne? Aspon v Peugeot rikali, ze nejde. Dej si vyhledat slovo FAP a vyjede ti nejmin 100 prispevku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.