Bohouš Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Ludweek Napsán autorem Bohouš 205 GTI Taky čumim. Já se koukám tak maximálně na OD Kotva kecas...nezajdem na pivko do merkuru?? ja koukam na letnou z druhyho brehu (kousek od Kotvy ) V Merkuru jsem čéče nikdy nebyl.....ale je to kousíček Citovat
Petr605 Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Netopýrka: Koukal jsem, že máš pěkný id (2000). Jak dlouho jsi čekala, aby to takhle vyšlo?:D:D A heč, já už modrej jsem - platil jsem v úterý. [Editován dne 10/6/05 Petr605] Citovat
Netopýrka Odesláno 10. červen 2005 Autor Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Petr605 Netopýrka: Koukal jsem, že máš pěkný id (2000). Jak dlouho jsi čekala, aby to takhle vyšlo?:D:D A heč, já už modrej jsem - platil jsem v úterý. [Editován dne 10/6/05 Petr605] Heh, tak to ID je opravdu dílo náhody, když jsem se sem přihlašovala, netušila jsem vůbec, jak to tu funguje, poprvé jsem sem vlezla a hned se přihlásila, žádný kalkul v tom nebyl... A zmodrám snad už brzo.... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI V Merkuru jsem čéče nikdy nebyl.....ale je to kousíček no neni to nic extra ale ja tam rad obcas zajdu treba by se pridal i medved kdyz bydli kousek od roxy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.