John Odesláno 12. duben 2013 Odesláno 12. duben 2013 Ducatista : to bylo to nejmenší,hlavne že uz mas konecne klid... Citovat
Ducatista Odesláno 14. duben 2013 Autor Odesláno 14. duben 2013 Tak tímto díky Oddiemu za černej panel, prohodil jsem vnitřnosti protože to nepasovalo z toho mýho stříbrnýho a ted už to je konečně všechno komplet Citovat
John Odesláno 14. duben 2013 Odesláno 14. duben 2013 Supr... taky se chystám radio rozebrat a vyměnit kolečko ovladání hlasitosti... Citovat
Ducatista Odesláno 14. duben 2013 Autor Odesláno 14. duben 2013 Nemusíš nic rozebírat!!! Jen to kolečko chytni a opatrně potáhni směrem k sobě! Taky jsem si myslel že se to musí rozebrat ale když jsem včera rádia rozebral, tak kolečko se normálně vytáhne bez návaznosti na jakýkoli rozebírání. Pokud totiž nevyndáš to černý kolečko, nejde od panelu rádia oddělat ten tištěněj spoj, proto to vím :-) Citovat
Ducatista Odesláno 28. září 2013 Autor Odesláno 28. září 2013 Tak vyměněnej štít brzdy a to je konečně ticho, už to v kole nešelestí Taky překročeno 150 000 km. Jedinou mouchu, co to ještě má, je, že zlobí páčka blinkrů, když dám blinkr dolů, tzn. blikání doleva, tak to občas zapípá a aktivuje čidlo svícení. Ale v Peugeotu za to chcou dle ceníku 11 207 Kč a to teda nedám... i s 20% slevou (cca 9 tis) to je pořád mrda... Citovat
John Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Tak vidíš konečně máš ticho jinak ta cenovka je opravdu libová :( Citovat
Mizlerek007 Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 kde jsi kupoval štít ? nakonec novej nebo někde jetej ? Citovat
Ducatista Odesláno 28. září 2013 Autor Odesláno 28. září 2013 John: jj v tomhle ti zavidim, ze nemas MUX a tim padem páčky dohromady s tim dilem pod volantem, v kterym je cely ESP vcetne ridici jednotky ESP Míza: jj novej, kdyz se uz nasel nejakej inzerat, tak byly štíty uhnilý nebo poskozeny, jeden inzerat na díly z coupe jsem nasel tady na foru, ale ten porad jen odkladal to rozebirani auta, tak jsem se nasral a koupil novej. Na korunu presne uz nevim, ale cenovka cca 2900, já platil se slevou 2297 Kc Taky jsem nechával vystříkat dutiny, takze by auto melo byt na zimu pripraveny... [upravil dne 28/9/13 13:16 od Ducatista] Citovat
John Odesláno 28. září 2013 Odesláno 28. září 2013 Ducatista : jj kvůli tomuhle jsem nechtěl ještě MUX...při mojím štěstí by se mi to hned pokazilo a kupoval bych to nový jinak ten štít ti alespoň vydrží už snad napořád. Citovat
Ducatista Odesláno 28. září 2013 Autor Odesláno 28. září 2013 John: jj měl by, s Coupe v zimě ani v dešti nejezdím, takže by měl vydržet Citovat
Ducatista Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Konkurence nespí, takže bylo potřeba začít zbrojit :D Citovat
Ducatista Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Tímto díky Johnovi za technické konzultace Citovat
Ducatista Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Vcelku teď už ani nepotřebuju autorádio, protože už není moc slyšet... :D Citovat
John Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Ducatista : vida tak vitej do clubu nerez výfuk alespoň už chápeš proč rádio skoro vůbec neposlouchám nahlas a radši poslouchám motor Citovat
Ducatista Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 JJ, ted lituju proc jsem dal takovej balik za to origo Coupe CD radio misto kazetovyho :D Ale na volnobeh kdyz si jen tak brumlá to má nadhernej hlubokej bručivej zvuk Citovat
John Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Ducatista : radio na CD je 100x hezčí jak to na kazety Jinak zvuk to má mít přesně jak pravá V6. Však víš jak to zvučí mě a co to dělá když to stojí jen na volnoběh Citovat
Ducatista Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 zatim jsem s tim vyfukem najel jen 30 km do práce, tak mam zatim jen kratky poznatky, ale kdyz jedu ustalenou rychlostí (je jedno jestli 70 nebo 90), tak to je jak original, ale běda jak ťafnu na plyn, pak se ozve VRUUUUM :D Citovat
John Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Ducatista : a tak to má být,tak je to správně.Nenapádnost na první pohled Né jak některý ty \"tjuning\" sport výfuky co křičí pořád Citovat
Ducatista Odesláno 10. březen 2014 Autor Odesláno 10. březen 2014 Jsem zvedavej jestli az se vyfuk \"zajede\", jestli se ten zvuk krapek změní, jestli třeba bude víc surovej, nebo naopak míň. Zatím se z toho pěkně kouří jak se ta nerez vypaluje Citovat
John Odesláno 10. březen 2014 Odesláno 10. březen 2014 Určitě pak bude hlubší až se ,,vypalí\" u SSka to bylo stejný když jsem ho kdysi koupil lehce jetý měl najeto par tis.km tak byl jiný než teď když má najeto o hoodně víc.Zvučí to úplně slastně hlavně když se pěkně prohřeje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.