igi9 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 Zdravím, v poslednej dobre som si všimol, že keď zmačknem spojkový pedál a je približne v polohe kde spojka zaberá tak pedál sa tak jemne chveje alebo vibruje neviem ako to presne nazvať robí to aj keď je vyradené na neutráli a stlačím spojku nie je to silné ale je to tak jemne cítiť. Chcel by som vedieť či to je príznak že sa niečo pokazí alebo to je normálne. Ďakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 cítíš roztočené ložisko spojky, těžko říct co bude následovat (byly by to jen dohady)--ostatní ukáže čas... Citovat
kocour17 Odesláno 24. září 2012 Odesláno 24. září 2012 chtěl bych se také zeptat jestli je normalní že jde spojka hodně ztuha? Citovat
igi9 Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 A co to moze sposobovat? Zle lozisko? Citovat
igi9 Odesláno 24. září 2012 Autor Odesláno 24. září 2012 Trochu som googlil a viac ludi pisalo ze im to robi na koncernovych 1.9 tdi a ze je to hydraulicky posilovac, ze to nie je zavada. Mohlo by to byt aj v mojom pripade? Auto nema vela najazdene - 90 000 tieto kikometre som s nim najazdil ja takze nemam pocit ze by bola spojka znicena. Citovat
BV406 Odesláno 25. září 2012 Odesláno 25. září 2012 vsiml jsem si toho u nasi firemni nove oktavie s 2,0 tdi cr, auto ma 40000 najetych ... asi to je vlastnost a ne chyba Citovat
igi9 Odesláno 25. září 2012 Autor Odesláno 25. září 2012 Mne to robí už dlhšiu dobu, možno to robilo aj pred tým ale som si to nevšimol. Nie je to nič hrozné je to skôr len také chvenie a nezhoršuje sa to... Dnes som bol skúsiť spojku na Berlingu tam mám tiež 1.6 HDi ale slabšiu verziu 66kw tam už tá spojka má niečo za sebou ale ide úplne v poriadku žiadne vybrovanie necítiť v žiadnej polohe. Možno to je naozaj len vlastnosť týchto motorov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.