Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pozdravujem,

som novacikom a mam 206ku SWčko HDI 2.0. V poslednej dobe mam problem s elektrikou. Všimol som si že po otvoreni dveri, resp. po sadnuti do auta a otočeni klučikom mi nachvilu akoby skratovalo nieco v poistkovej skrinke pod palubkou. ručičky idu smerom dole a potom sa nazad daju do nulovej polohy. Neviem kde hladat chybu resp. či sa niekto nestretol s podobnym problemom. Alebo radsej navštivit elektrikara??

Odesláno

no to neviem prave...to nestiham vtedy ked sa to udeje...to by som musel sediet v aute a tak sa s tym pohrat, zavriet sa, otvorit skrinku pod volantom a cakat kym zhasne pocitadlo KM..a pocuvat po otvoreni kde to skratuje alebo klika.

problem je v tom ze doteraz to robilo iba po otvoreni dveri a vcera sa mi stalo, ze aj po otoceni klucika a nasledne vyhodilo chybu spolujazdcoveho airbagu (alebo mojho) dost natom ze to blbne

Odesláno

No pokusim sa...ale ta chyba airbagu je priamo spojena s tym skratovanim. Podla mna to vyhadzuje potom chyby prave kvoli tomu. Lebo ked vypnem klucik a otocim znova tak vsetko sa tvari OK. bez dalsej chyby. Proste ked skratuje tak poriadne tomu zacne blbnut...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...