1000Mb Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Můžete mi někdo poradit ohledně Peugeotu 405 ? Mám peugeota 405 1.9 sri 4-bodový vstřik nevím kam má vést hadička ze sání u plynové klapky jsou tam tři ty krajní jsou na předehřev sání a ta prostřední nevím kam má vést na starším typu vede k rozdělovači jako podtlak . Tento typ co mám už podtlak na rozdělovači nemá můžete mi někdo poradit kam tato hadička vede ? mohu poslat foto pište prosím na mail louis15@seznam.cz [Editován dne 8/6/05 1000Mb] Citovat
Swallow Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Možná by bylo vhodný napsat, jaký máš motor.Předpokládám, že by to mohl být XU9JAZ ( DKZ ).Ale dej sem foto a napiš, co máš za typ motoru. Citovat
trollik Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 jo kouknu se a odpovim zejtra.Mam to samy. Citovat
Swallow Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem 1000Mb Můžete mi někdo poradit ohledně Peugeotu 405 ? Mám peugeota 405 1.9 sri 4-bodový vstřik nevím kam má vést hadička ze sání u plynové klapky jsou tam tři ty krajní jsou na předehřev sání a ta prostřední nevím kam má vést na starším typu vede k rozdělovači jako podtlak . Tento typ co mám už podtlak na rozdělovači nemá můžete mi někdo poradit kam tato hadička vede ? mohu poslat foto pište prosím na mail louis15@seznam.cz [Editován dne 8/6/05 1000Mb] Pokud myslíš tu ucpanou trubku, tak to je normální.U SRI s motorem DKZ jsem to měl stejně. [Editován dne 10/6/05 Swallow] [Editován dne 10/6/05 Swallow] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.