wooody Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 zdravíčko pánové, mám taký menší problém s wifi, stojim v Chebu na celnici, je tu free wifi, mobilem se připojim normálně, ale počítač mi ji nenajde ani když stojim přímo u vysílače, mám xp home a wifi integrovanou, jedná se o acer aspire one... nenapadá někoho něco? Citovat
Návštěvník Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Aj ked mas free wifi, mozno treba u nich poziadat o povolenie MAC adresy. Pripadne si checkni ci Ti DHCP pridelilo IP. Citovat
wooody Odesláno 21. září 2012 Autor Odesláno 21. září 2012 ja ji právě ani nenajdu na tom pc, ale na mobilu jo Citovat
koblih69 Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Mrkni na vlastnosti síťové karty - záložka \"upřesnit\" a projdi si nastavení. Někdy tam bývají věci jako \"Country region\", které definují rozsah kanálů a nebo tady může být natvrdo nastaveno třeba 11G a le ta sít byla jen 11B a pod. Pokud by to např. nepodporovalo kódování a pod tak by se síť aspoň objevila.... Citovat
Návštěvník Odesláno 21. září 2012 Odesláno 21. září 2012 Skor to vidim tak, ze to je N-kova wifina, mobil mu ju podporuje ale na notebooku sietova karta len b/g Citovat
hipisko Odesláno 2. říjen 2012 Odesláno 2. říjen 2012 ine wifi siete ti detekuje a pripoji ta na ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.