dandandys Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Ahoj všem. Mám doma snížené pružiny MUSKETIER 40 na předek,jsou na PEU 306 1,6 r.v.93 Chtěl bych je prodat,ale nevím co si za ně říct. Díkes dandys Citovat
Crack Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Já koupil starší H&Rka za 1000,původní cena asi 4500:papa Citovat
tuner Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 tak si to rozmysli chtěl bych pořídit nějake sníženné pružiny a mám Peugeot 306 1,6 r.v. 96 koukal jsem po nových cena okolo 2000,- ne teda Musketier, pokud by si je nechal za 1000,- asi by jsme se dohodli. jestli máš možnost pošli prosim foto na davsar@post.cz dík:papa Citovat
Xaverious Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Hod se cenu Mozna bych mel taky zajem.....byl by problem je dat na motor 1.4 ? Citovat
vector Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Napsán autorem tuner tak si to rozmysli chtěl bych pořídit nějake sníženné pružiny a mám Peugeot 306 1,6 r.v. 96 koukal jsem po nových cena okolo 2000,- ne teda Musketier, pokud by si je nechal za 1000,- asi by jsme se dohodli. jestli máš možnost pošli prosim foto na davsar@post.cz dík:papa Nerad kazím obchody, ale tyhle věci nejsou dobré. Jízdní vlastnosti jdou ho háje, nehledě k tomu, že tam pak patří zkrácené tlumiče. Citovat
Crack Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 do snížení 4,5cm se jiný tlumiče dávat nemusej a jízdní vlastnosti sou super;) můj názor Citovat
Kvasky Odesláno 8. červen 2005 Odesláno 8. červen 2005 Taky o nich přemejšlim. Nahoď cenu a hlavně jak jsou starý a kolik maj najeto? Jinak koukal jsem na netu a objevil jsem pruziny na 1,6 okolo 1500Kč - ne teda Musketier! Citovat
voštík Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Crack do snížení 4,5cm se jiný tlumiče dávat nemusej a jízdní vlastnosti sou super;) můj názor Tvuj nazor, ale podle meho nazor blbej. Presne jak pise Vector. 4,5 cm je uz dost na normalni tlumice - po ctvrt roce budes šmatlat pro novy Citovat
milda Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Já prodával svoje jeté Riegery -4cm z 306 za 1500Kč, což mi přijde normál cena. A obdobně jak píše Crack, do 4cm snížení můžeš mít sériové tlumiče a jízdí vlastnosti se tím vylepší, pokud ti neva, že to bude tvrdší. Ale zas jen předek, že jo. Citovat
tuner Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Počkat počkat ja byl první, s tlumičema do budoucna počítám.:cool: Citovat
Kvasky Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 2 tuner: Taky jsem napsal, že o nich jenom přemejšlím. Kdyžtak si budu muset koupit nový Na www.2mmotorsport.cz jsou pružiny PLATIMEX na 1,6 (taky -40mm) za 1786,5Kč. Nevíte jek jsou kvalitní a co je to zač?? Citovat
Kvasky Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 No zase je na to 2 roky záruka... Kdo ví jestli za 2 roky ještě budu mít 306-ku Citovat
Crack Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Voštík:no já sem s tím spokojenej.Mám -40mm už nákou dobu a žádný problémy,akorát že je to trochu tvrdší,ale není to drastický,přez díry bych nejezdil i se seriovejma a na kostkách jezdím pomalejc,ono těch kostkovejch cest už zas tak není Citovat
vector Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Napsán autorem Crack Voštík:no já sem s tím spokojenej.Mám -40mm už nákou dobu a žádný problémy,akorát že je to trochu tvrdší,ale není to drastický,přez díry bych nejezdil i se seriovejma a na kostkách jezdím pomalejc,ono těch kostkovejch cest už zas tak není Podvozek na 306 je velice vyváženej. I výška je tak akorát na jízdu po městě. Jakmile hneš s přední nápravou, rozhodíš si celé auto. Nepozná to jen, člověk co neumí řídit. 4cm na účinný zdvih tluniče.. tomu bych neříkal jízdní vlastnosti. V lepším případě dopadneš jako 406, která na Džbáně zvedala kolečko, v horším, tě nekde předjede zadek, nebo v rigolu odskočíš o metřík do strany a budeš se tomu moc divit. Když máš v tahu tlumiče a dáš tam snížené pružiny, auto se trochu uklidní co do poskakování po silnici a naklánění, to je jediný případ, kdy bych dokázal sám sebe přesvědčit, že to \"pomohlo\". Citovat
tuner Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 To vector: souhlasím užil jsem si to na 205tce mel jsem 1,8XRD předek jsem snížl asi o 60mm a dozádu jsem napasoval nápravu z GTI (kotouče) to co jsem si užil s brzdama už bych nechtěl absolvovat znovu on je tam totiž jiný zátěžak tudíž mi zadek nebrzdil nebo po výměně zase brzdil moc. Do budoucna bych chtěl samozřejmě měnit tlumiče jak ve předu tak vzadu. Teď by to byla taková zkouška na nečisto prostě nasadit pružiny skouknout zada to vyhovuje jestli se stím dá jezdit bez větších omezení a tak:papa Citovat
Crack Odesláno 9. červen 2005 Odesláno 9. červen 2005 Vector:a myslíš že sem dál jen předek??To teda ne,předělával sem i zadek,takže by nikde uletět neměl.Je jesný,že když předek leží na zemi a zadek je jak když nakopneš kozu,tak že zadek bude ujíždět.A proč by to skákalo přez rygoly?Co se stalo ty 406ce?Já sem řek jen jak to vidím já,nikomu to nenutím.A nová 306ka a stará 205ka je docela rozdíl:papa Citovat
vector Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Napsán autorem Crack Vector:a myslíš že sem dál jen předek??To teda ne,předělával sem i zadek,takže by nikde uletět neměl.Je jesný,že když předek leží na zemi a zadek je jak když nakopneš kozu,tak že zadek bude ujíždět.A proč by to skákalo přez rygoly?Co se stalo ty 406ce?Já sem řek jen jak to vidím já,nikomu to nenutím.A nová 306ka a stará 205ka je docela rozdíl:papa Jistě že je to rozdíl. Každopádně u zkrutky bych si nedovolil na to vůbec sáhnout. To bych pak musle schánět torzku s jinou charakteristikou, nebo originál přídavný prožiny a trávit odpoledne na okruhu abych si to ověřil.. Děkuju pěkně. Ale tuzerům to stačí tak co. Citovat
Crack Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 Není zač,jo jo stačí jinak torzka je taky jiná Citovat
Crack Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 vector:Jinak to je psaný o kolik je kratší volná délka pružiny,ale ta pružina má jinou charakteristiku a pruží na menším kusu.Je to skoro stejný jestli tam je serie,která je vytahaná a je kratší o 2cm,ale pruží na větším kusu.Nebo tahle,kratší o 4cm která pruží méně,ale má jinou charakteristiku a je tvrdší.No tak nevím jak se pak změní učinej zdvih tlumiče:D Citovat
Crack Odesláno 10. červen 2005 Odesláno 10. červen 2005 A asi ani tak nejde o to jak je to nízký,ale o tu charakteristiku,aby se to nenaklápělo,nebo tak.Jinak jako tuzing mě příjde uříznutí pružin a ne tohle,který na to sou navržený Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.