Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Operator

Napsán autorem Jirkap

Dneska večer pojedu směrem na letiště, takže to taky zkusím jak mi to měří ;)

Z Dejvic na letiště to nezměříš, musíš jet obráceně, z letiště do centra, tam je ta tabule. :D:D:papa

To já vím... dříve jsem tam zkoušel služebního Smarta :)) více než 100 to prostě neukáže :)

Odesláno
To já vím... dříve jsem tam zkoušel služebního Smarta :)) více než 100 to prostě neukáže :)

takze myslis ze nad sto uz to nemeri ? :D dobra tedy zkusim tam priste projet 130 a uvidime :D

Odesláno

Jednou mi při vysvětlování přestupku na cajtech řekli, že jsou tyhle stacionární radary nastavený, že tě sejmou jen pokud jedeš o 20 a víc km/h než je povoleno.

Nevim jestli tomu věřit, ale zkoušet to nebudu. Speciálně tady, na tý Evropský u letiště. Ale třeba magisrála směrem ven, tam je 80ka a prý to sejme až od 100 km/h výš.

Odesláno

No to víš, že ten Smart jede více než 100 maximálně je 130, ale pak už jedeš jak na vodě :)))

Opravdu přes 99 to nejde pak už tam není místo na další číslo :P … slyšel jsem taky, že je to napojené na policajti, ale myslím, že je to jen kec ;)

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

No to víš, že ten Smart jede více než 100 maximálně je 130, ale pak už jedeš jak na vodě :)))

Opravdu přes 99 to nejde pak už tam není místo na další číslo :P … slyšel jsem taky, že je to napojené na policajti, ale myslím, že je to jen kec ;)

no o par metru za tou ceduli stoji v tom prostrednim travnatem pruhu boudicka s okynkem, takze jen muzes hadat jestli tam radar je nebo neni

Odesláno
Napsán autorem Operator

Jednou mi při vysvětlování přestupku na cajtech řekli, že jsou tyhle stacionární radary nastavený, že tě sejmou jen pokud jedeš o 20 a víc km/h než je povoleno.

Nevim jestli tomu věřit, ale zkoušet to nebudu. Speciálně tady, na tý Evropský u letiště. Ale třeba magisrála směrem ven, tam je 80ka a prý to sejme až od 100 km/h výš.

Rekli ti v podstate pravdu. Ale jde o to, jak si ten radar nastavis:) Kdyz te zmeri ve vesnici (50Km/hod), tak pocitej, ze si ho nastavi tak na 68Km/h, pak jim to teprve nahlasi prekroceni rychlosti a foti. Kdyz budou merit tricitku, urcite uz tam nebude tolerance 18Km/h, ale treba jen 8.

Odesláno
Napsán autorem Petr X

Napsán autorem Operator

Rekli ti v podstate pravdu. Ale jde o to, jak si ten radar nastavis:) Kdyz te zmeri ve vesnici (50Km/hod), tak pocitej, ze si ho nastavi tak na 68Km/h, pak jim to teprve nahlasi prekroceni rychlosti a foti. Kdyz budou merit tricitku, urcite uz tam nebude tolerance 18Km/h, ale treba jen 8.

To je jasný. :papa

Petře, jakou máš barvu na autě. Fotky trochu zkreslujou, tak se radši ptám. Je to normální vínová nebo metla? Já mám jen tu vínovou a moc jiných jsem neviděl. Každopádně, když nějakou potkám, tak mávám. :papa:papa:papa

Odesláno

Operator: No ono to trochu zkresluje, neni to vinova, je to červená - metal.

http://home.tiscali.cz/cz635097//Foto/

nebo primo:

http://home.tiscali.cz/cz635097//Foto/01.JPG

http://home.tiscali.cz/cz635097//Foto/02.JPG

http://home.tiscali.cz/cz635097//Foto/03.JPG

Jsou to teda stary fotky jeste ze zacatku zimy. Tak doufam, ze mi taky nekdy zamavas :D

[Editován dne 14/6/05 Petr X]

Odesláno

406 1.8-16V .. 210 z mirneho kopce, na 200 se dostala uplne v pohode a sla dal, ale netrapil jsem ji tolik .. cestovnich 180 mi uplne stacilo :).

Jinak to Coupe by melo mit neco kolem 235 km/h myslim..

Odesláno
Napsán autorem DD

406 1.8-16V .. 210 z mirneho kopce, na 200 se dostala uplne v pohode a sla dal, ale netrapil jsem ji tolik .. cestovnich 180 mi uplne stacilo :).

Jinak to Coupe by melo mit neco kolem 235 km/h myslim..

Jojo, 406 1.8 16V jde do 200 v pohode, ja ji dostanu na pětku az do omezovace (po rovine). Jak chytne petka svoje otacky, tak to zrychluje nejlip (na pětku), a to je kolem 180ti :)

Ale to jsem ji trapil jen dvakrat, za tu dobu, co ji mam. A chvilkove. Jinak sveho milacka setrim :D

Odesláno

To je moc daleko :D

Nejbliz mam Boleslav - Praha nebo Turnov :)

Jen doufam, ze nebudou nikde merit, mam totiz jen tydenni dalnicni znamku ... jeste teda z roku 2003 :D:D Aspon neco, nee?? :)

Odesláno

Teda netusim proc patrate kolik je maximalka, ale budis:

- mam 1,6 8V - dle vyrobce ja maximalka 175km/h - na okrsce z Jicina na Boleslav - to slo bez problemu pres 180km/h - ale vzhledem k tomu, ze se mi podarilo do auti namontovat otackomer az tento tyden, nereknu v kolika otackach se motor pohyboval :D

Odesláno

Po Hradecký 195 km/h, otáčky nevím...lehce testnul když jsem si to vezl nově koupené domu. Zkusím to testnout až to bude v poho stavu, a ne v takovém, jakym jsem to koupil..:D

Odesláno

Ale tak kdyz uz se bavite o tech mensich silnicich, tak na obchvatu Jicina (jestli to tady nekdo znate) - kolem BČS Benzina smerem od Boleslavi tam je 200Km/h jako prd, je to pak totiz mirne z kopecka :) Akorat se pak hur dobrzduje, kdyz chcete na dalsim sjezdu na Jicin sjet :D

[Editován dne 16/6/05 Petr X]

[Editován dne 16/6/05 Petr X]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...